30 december 2008

Happy Family

Hallå, nu är vi tillbaka! Alltid skönt att åka hem-hem, men alltid lika skönt att komma tillbaka också. Vi kom sent på söndag kväll, och igår blev mest en återhämtningsdag - blev febrig precis när vi skulle åka tillbaka, men hoppas hoppas hoppas att jag hann mota Olle i grind. Julen var fin - inte lika mycket snö som här, men den var i alla fall vit - och klapparna var också fina, och programmet bestod i princip bara av att umgås med familj och vänner och äta gott där emellan. En rolig överraskning var att min bror inte behövde åka i jobb förrän den 26:e så han kunde fira jul med oss. En annan rolig överraskning var att vi blev bjudna på bröllop, men det blir det mer om en annan gång. ; ) Och Hugo, den stora lilla ungen, är förstås den moster längtar efter allra mest nu när vi åkt tillbaks till Umeå.

Nu sitter jag och väntar på att Uppsala-familjen - Lisa, Pär och Ella - ska komma. De ska fira nyår i Umeå och bo hos oss. Nyårsafton blir det god mat och goda vänner, precis lagom! Här är en layout om en annan del av familjen som jag gjorde strax innan jul:

Ha en fin tisdag!


Credits: Anna Aspnes (stitches), Katie Pertiet (expressions tapes, little bits alpha, note paper, photo clusters, stitching holes, ticketed), Mindy Terasawa (papper), Rhonna Farrer (rubon, lace + frame, artsy edge).

8 kommentarer:

Diana sa...

Å vad härligt att ni haft en mysig jul! Det låter som om ert nyår blir minst lika roligt. Jag kan mycket väl förstå att du längtar efter sötHugo. Ella måste blivit stora tjejen vid det här laget.

Snygg layout, du är så bra på digiscrap!

Önskar er ett gott nytt år!

Kram/Diana

Sanna F sa...

Super snygg digi layout!!!!

låter som att ni har haft en härlig jul!

Passar på att önska dig ett gott nytt år!
KRAM

annika5064 sa...

Queen of digi! Önskar dig ett gott nytt år! Kram
annika

Karoline Sigoldson sa...

Jättefin LO. Hoppas ni får en rolig nyår!
Gott nytt år!
:-)

Åsa Danielson sa...

Sâ fin layout!

Gott Nytt År! ♥

Michaela sa...

Jättesnygga LO`s här i din blogg. Måste kika lite mer ;) Gott nytt pysselår! Kjam..

Jenny sa...

var har du hittat de grymt snygga artsyedge ellerär det rubons från rhonna farrer?

Augusti_73 sa...

Artsy Edge är Rhonna Farrer, och allt Rhonna Farrer är köpt på TwoPeas!

/A