21 december 2008

21 Dagens lucka

Hoppas att ni alla har haft en mysig fjärde advent! Micke och hundarna har varit på skogsutflykt, och tro det eller ej, men vi har faktiskt fått se solen idag! Det är nästan så att man hunnit glömma hur den ser ut. På kvällssidan blev det en kortare promenad, och så har vi tittat på världens mysigaste film (igen), the Holiday, och så har jag digiscrappat lite också. Och vår rara granne Ragna kom med fjärde adventsfika - mjuk pepparkaka med tillbehör: en burk sylt och en burk färdigvispad grädde! - som tack för att vi hjälpt henne lite med ditten och datten under året. Helt onödigt, men väldigt uppskattat. Och så har vi ätit skumtomtar! ; ) Ja, det var vår fjärde advent.

Idag har Ozzy och Rally firat med tårta - sina födelsedagar (tårtan kom bara 2 respektive knappt 3 månader sent...), att Ozzy har blivit svensk grytchampion och förhoppningsvis snart ska bli pappa, att det snart är jul, och att de är världens sötaste hundar, alla kategorier. ; )

Credits: Amber Clegg (birthday stamp, staples), Katie Pertiet (expression tapes, graphic pop grunge cluster, little bits alpha, little round tabs, stitching holes, ticketed no3), Lynn Grieveson (Shanghai kit), Lynn-Marie Favreau (mixed media papers & elements, Rhonna Farrer (Two Peas celebration kit, Photo mat fun)

Imorgon bitti kommer Janne målare förbi och inspekterar vår hall - vår julklapp till oss själva i år blir en omtapetsering av hallen - YAY!

5 kommentarer:

SABINA sa...

Underbar LO!! Färgerna är kanon, och dina foton är ju alltid SÅ bra!! Måste fråga om stripen längst ner med rosa/turkosa "ovaler" - är det den som är Lynn-Marie´s?
Passar på att önska dig en HÄRLIG jul!
Kram Sabina

Augusti_73 sa...

Ja, det är från hennes mixed media kit. Har ändrat färgerna i PhotoShop.
God jul till dig med!

/A

Karoline Sigoldson sa...

vad söta de är... jättesnygg LO!
:-)

Nina sa...

Ljuvlig, wunderbaaaar!! Du är bäst!

Sanna F sa...

Åååååååå så söt layout