21 november 2008

Minimini M♥H

Hallå, här kommer ett blogginlägg från sjuksängen. Nåja, nu sitter jag faktiskt vid datorn, men frisk är jag inte. Igår morse när jag stod och skrev på tavlan på första lektionen kände jag bara "jävlar", och så kom ryggontet som en blixt från klar himmel. Jag tog mig igenom dagen, men det var med nöd och näppe jag tog mig hem på cykeln. Det blev sängläge direkt jag kom hem, och idag har jag och vetevärmaren legat sked hela dagen. Ikväll känns det faktiskt lite bättre, och tur var väl det, för vi hade biljetter till Lady Symphony med Lisa Miskovsky, Malin Jonsson och symfoniorkestern vid Norrlandsoperan. Grymt bra!

Hur som helst, har inte blivit något scrappat alls denna vecka, men den här miniminiboken gav jag till Malin i förra veckan. Gillar det här formatet! Alldeles perfekt om man vill ge bort en liten "bok", utan att behöva jobba ihjäl sig. Jag lät sidorna vara tomma för att M & H själva ska kunna fylla dem med text, minnen, kärleksförklaringar, vad de nu vill och känner för. Eller kanske lämna tomt, om de hellre vill det. Ber om ursäkt för de kassa bilderna.


Happy Friday!

10 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

WOW!... super super fint!
You really are the queen ;-)

Fiffi sa...

Underbart!

Lisa sa...

hur snygg som helst...gör en till mig me! :)

Lilla Eken sa...

Hej!
Har precis hittat hit för bara några dagar sedan och ville bara skriva en rad och berätta att jag verkligen gillar det du gör. Jättekul att du delar med dig!
Hälsningar lilla eken

Marie sa...

Så underbart fint!!! <3

~Sannasmamma~ sa...

Det ska bli såå kul att gå kurs för dig =)
Det ser jag verkligen fram emot, du är så himla duktig!!

maybe*mej sa...

Superfin. Jag har oxå just nu snöat in på att göra minialbum i alla varianter.. ska fota mina någon dag då det är bra ljus... min kamera..eller jag snarare kan inte fota med blixt så bra...
kram

AnnaB sa...

Ooooooo jag svimmar - SÅ himla vacker...!!!!!!

Hoppas ryggen mår ännu bättre idag!

Sanna F sa...

Meeeeeeeen så himla snyyyyyyyggt!!!

Designdrömmar sa...

Åh vad du är duktig, vilket underbart album! Blir så inspirerad och undrar hur du gör?
Kram Åsa