28 november 2008

Ella

Dagarna flyger iväg, förstår inte vart de tar vägen. Det är fullt upp på jobbet med prov som ska rättas och lektioner som ska planeras, men idag när jag for hem tänkte jag på hur bra jag trivs och hur roligt det är, vilket känns extra roligt med tanke på vilket helvete första veckan var. Hur som helst, jag blir lite (eller ja, ganska mycket faktiskt) stressad när jag tänker på att det är första advent i helgen - jag har inte hunnit tänka en sekund på att fixa adventsmys med gran (ja, vi tar alltid fram den till första advent, eller lillajul som vi säger i svenskfinland) och stjärnor i fönstren. Dessutom har jag fortfarande inte köpt en endaste liten julklapp och att gå på stan i december står inte direkt högst på min "roliga saker att göra"-lista. Jag älskar egentligen julen, men allt detta runtomkring (läs: julklappsinköpen) gör mig mer och mer stressad för varje år. Hej och hå, det kanske blir julhandel på nätet i år...

Ikväll har jag försökt koppla av med lite digiscrappande samtidigt som jag bakat till Mickes "jag vann på vinlotteriet på jobbet och måste bjuda på fika"-fika, vilket resulterade i detta:


Credits: Lynn-Marie Favreau, Katie Pertiet, Rhonna Farrer, Joleen Thiessen, Birgit, Lynn Grieveson.
Happy, happy Friday!

/A

7 kommentarer:

Lily sa...

Grymt snygg layout! Så glad och uppiggande. :-)

Håller med om att julen och december kommer plötsligt i år... Jag hinner inte heller med. Men då har jag lärt mig att sänka kraven på mig själv för att slippa stressen och för att kunna njuta i stället.

Hoppas det löser sig, att shoppa på nätet är ju ett utmärkt alternativ!

Kram!

Silje Røe Hagland sa...

naa er det altfor lenge siden jeg har scrappet, og lest scrappe- blogger. NYDELIG layout, naa ble jeg virkelig inspirert :)

Takk for det!
Det var just hva jeg trengte :)

<3

Evelina sa...

Ahhhww!!! DU är bara så fruktansvärt bra på att digiscrappa!!!! Snyggaste jag sett! (Vill också kunna!!)
KRAM

maybe*mej sa...

Supersnygg Lo. du hittar alltid så roliga digitala saker. Igår slängde jag fram några adventsstjärnor.. får bli mer idag. bra när man ska få främmande..då blir man tvungen att fixa iordning. kram

SABINA sa...

Wow, Anna, vilken superfin digi-LO!! Blir SÅ inspirerad! Kul att se så fina digi-grejor, tycker inte jag hittar så mycket - är det mesta från Kitschy digitals eller var handlar du?

Augusti_73 sa...

Tack för alla fina kommentarer!

Sabina: Det mesta av mina digigrejor är köpt på 2Peas eller Designer Digitals, men jag har även handlat hos t.ex. CatScrap och ScrapArtist.com. Jag tycker att man lär sig ganska snabbt vilka designers man gillar och vilken stil man vill ha. Det finns massor med digiprodukter som jag inte alls gillar, så man får leta igenom ganska mycket för att hitta "rätt". Ett annat tips är att titta i olika gallerier och titta på credits för de layouter man tycker är fina och leta sig fram till produkterna den vägen.

/A

Lina sa...

superläcker LO!