01 juli 2007

Fri

Har haft en rolig inspirerande dag på scrapträffen! Åstadkom mer än vanligt, nästan tre färdiga LOs, och inte bara det, jag blev dessutom nöjd med dem! Många skratt har det blivit, och speciellt roligt var det att träffa Kicki/ScrapKia (som också sover över hos mig) och Ethel (Åh vad hon är duktig!!).

Har inte fotat mina LOs än, men här kommer en jag gjorde i veckan:Edit: Grattis Kicki till vinsten med både LO (scraplift) och kort (skiss)! Jag är så stolt *hurra*, du kommer att bli "du vet vad"! *LOL*

5 kommentarer:

Ellison sa...

Åh du gör ju så mycket underbart :) Är här och kikar varje dag nu och får massor av inspiration!

Malin sa...

Låter som ni haft en härlig scrapträff!! Så avundsjuk ;)
Supesnygg LO, väntar ivrigt på de andra:)

Visst e det rosa pappret underbart!!! Beställde det i veckan å bara väääntar på att få scrap paket snart!!!
Kram Malin

ethel sa...

Sååå kul att träffa dig också! Och dina layouter är ännu mer underbara IRL ("...hur är det möjligt - jag frågar mig gång på gång..." ***LOL***).

Ha det gott!
/E

Karoline Sigoldson sa...

Åh, vilken härlig LO!
Ska bli kul att se vad du skapat i helgen...:-)
Vad mycket du har gjort det sista, är du alltid så här produktiv?

:-)

Augusti_73 / Anna sa...

Tack snälla för kommentarerna! *glad*

Karoline: O nej!! Ibland tar det helt stopp, och då är det bara att vänta ut det. Och det är sällan det blir fler än en LO på en kväll.

Själv känner jag inte att jag har varit så himla produktiv - det kanske bara känns så eftersom jag la ut tre på en gång i förra inlägget? ; ) De gjorde jag ju för ett tag sen (gjorde en i veckan!) men har inte kunnat lägga ut dem förrän Annika på Scrapperiet la ut dem i deras blogg.