01 juli 2007

Summering av träffen

Bästa tricket:
Hur man sätter fast häftklamrar där häftapparaten inte når. Tack Ethel!! Varför lär man sig inte såna trick när man går scrapkurs?
Roligaste nya bekantskapen:
Omöjligt att välja en, det blir tre: Samara och Emelie och Ethel.
Funniest moment:
När ScrapKia sa: "Hur mycket spenderar ni på scrapgrejor varje månad? 200 kr?" I wish. Lägg på en nolla är du närmare sanningen, vännen. (Även om det inte är fullt så illa, men det är i alla fall närmare sanningen än 200...) Eller när vi hade fått våra lotter och hon tyckte att jag kunde sätta fast min på LOn jag höll på med och skriva "Du är nummer 1 för mig". Det var bara det att jag fick lott nummer 87 (ScrapKia fick nummer 1). "Du är nummer 87 för mig" är kanske inte riktigt lika fint. *LOL*
Viktigaste lärdomen:
Att huvudsaken är att man har roligt och att man ska skita i vad andra tycker om det man gör. Det är de enda reglerna som finns. (Malena) Edit: Glömde en sak (hur kunde jag glömma detta?!). Det kan aldrig bli för mycket rosa! *LOL*
Nyaste kärleken:
Hörnstansen. Har drömt om en sån länge och den var precis lika underbar som jag tänkt mig. Ja, visst är det snudd på skandal att jag inte har en i min ägo? Men det är redan taken care of. Den dimper ner på ett post office nära mig i veckan.
Största glädjen:
Att ScrapKia vann både med sin LO och sitt kort!!

Tack för denna gång, jag kommer gärna igen!

2 kommentarer:

MrsW / UK sa...

Men hörru! Dela med dig av häftklams-tipset då!! Det är nämligen något som jag har lurat över lääänge! ;)

P.S Kikar dagligen in på din blogg, och gillar skarpt dina LOs - keep up the good work!

Augusti_73 / Anna sa...

*Viskar* Okej då, men säg det inte till nån. =D Det är så himla enkelt när man vet hur man ska göra och helt logiskt när man tänker efter hur en häftapparat fungerar.

Ta en liten ask i papper, t.ex. en fotofixask eller en gluedotask (gärna med gluedottarna i så att den blir stadigare). Placera den punkt på LOn du vill stansa på ovanpå asken, öppna häftapparaten (för den undre delen nedåt/bakåt), stansa där du vill ha klammern, ta bort asken som troligvis fastnat i klammern, vänd på LOn och vik in klamrarna. Klart!