06 september 2011

Vardagsrummet

Vi har köpt världens minsta hus! Ja, det känns i alla fall så när man ska försöka få till några vettiga bilder (det gör ju inte saken bättre att man är för lat för att byta objektiv...). Jag ska i alla fall försöka visa lite från varje rum (eller, varje rum som är i hyfsat respektabelt skick, menar jag).
Det här är vardagsrummet. Ni som sett bilder från lägenheten känner igen möblerna, det är bara de svarta Linnarp som är nya (det var dock inte så bara att få tag i dem, det slutade med att vi körde dem runt halva Finland på semestern). Det gamla läkar-/medicinskåpet har vi också kvar, det står till höger bredvid soffan, utanför bild. Mittemot soffan finns den rosa tapetserade väggen, men den är så erbarmligt trist än så länge att jag inte orkade ta någon bild (TV:n och alla tekniska mojänger står för tillfället ovanpå Bonde men så småningom ska allt det joxet ner i källaren, då ska jag göra nåt kul med väggen). Bry er inte heller om allt skräp som ligger på hyllan under soffbordet (som jag förresten gärna skulle vilja byta ut, men jag vet inte till vad).


Jag lovar, jag ska ta mig samman och byta objektiv en annan dag, då ska jag ta några bilder där man ser mer av själva rummet.
Ha en fin tisdag, det tänker jag göra!
/A

2 kommentarer:

Hildur - fixaodona sa...

Av glimtarna att döma ser det jättemysigt ut! Önskar jag hade kommit lika långt i inredandet. Men nej... håller på med det sista renoverandet fortfarande. Ser fram emot fler bilder! :-)

HelenaK sa...

Det ser skitsnyggt ut!! Verkligen jätte jätte jätte fint! Jag vill se mer!! :)