11 september 2011

Ett par bilder från köket

Det är fortfarande en hel del att fixa med i köket. Micke kaklade i förra veckan, men allt småfix som ska göras efter själva kaklingen är fortfarande kvar. Vi har heller ingen fläkt eller någon belysning under bänkskåpen. Men men, det känns i alla fall tusan så mycket bättre efter att kaklet kom upp. Problemet är egentligen inte sakerna som ska göras, problemet är att det är så många olika saker som ska göras, både ute och inne, att tiden inte räcker till. Den 24 september är det cykelfest här i Obbola med runt 300 deltagare, och då hoppas jag i alla fall att vi har köket klart.
Här kommer ett par bilder från köket, de två första är tagna när man står i dörren till köket från hallen, med side-by-side-skåpet direkt till höger utanför bild. Tallrikshyllan sitter på väggen till höger när man står på samma ställe. När vi har fixat klart allt med kakling och belysning ska jag försöka få till bilder på själva köksinredningen också.
Vaknade med en sur jäkla förkylning igår, febrig, snorig och orkeslös med ont i halsen. Känns inte alls bra när man vet att man borde jobba med avhandlingen varje vaken timme på helgerna. Idag är det lite bättre, så jag orkar åtminstone sitta vid datorn. Hoppas hoppas att det är en sort som går snabbt över.
Ha en skön söndag och en fin vecka!
/A

Inga kommentarer: