20 juli 2011

Hej på ett tag

Nu försvinner vi ett tag. Vi ska ta det lugnt, äta gott, läsa deckare, kanske måla nåt loppisfynd, träffa familj och vänner, hänga med syskonbarn och gudsöner, och bara må. Sen längtar vi nog tillbaka hit lagom tills det är dags att återvända. Ha det finfint så länge!

5 kommentarer:

Monica sa...

Min syrra börjar på Umeå universitet nu i höst. Du får gärna hojta om du känner någon som vill ha en trevlig psykologistuderande som hyresgäst... :)

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hej!

Kul att du tittade in hos mig :-)

Angående plåtkanterna så gräver jag bara ner dom med min lilla handspade. Kanten gräver du ner så långt du vill. Mina är 15 cm höga och jag gräver ner mina mellan 7-10 cm. Lite olika beroende på höjdskillnader. Sen trycker jag till jorden närmast och liksom stabiliserar kanten så gott det går. Efter det lägger jag tillbaka jorden närmast i rabatten så att den ligger tätt mot kanten. Det hjälper också till att hålla kanten stadig. Hur jag har gjort med skarvarna står i inlägget. Nu har jag ju böljande rabatter och behövde ha plåtar som är följsamma och följaktligen ganska tunna. Skulle välja en tjockare plåt om jag hade raka rabatter.

Lycka till!
/Charlotte

Anna/Augusti_73 sa...

Monica: Så roligt att hon kommer till Umeå, jag hoppas hon ska trivas! Det är tufft att hitta bostad i början på terminerna, jag ska hålla ögon och öron öppna.

Charlotte: Tusen tack för svaret!

Monnah sa...

K får flytta in till en äldre dam som bor rätt centralt. Hon verkar väldigt trevlig och snäll. Kanske får jag under syrrans studier äntligen en anledning att ta mig till Umeå? :)

Anna/Augusti_73 sa...

Härligt att det ordnat sig! Och självklart ska du komma upp och hälsa på nån gång :)