21 augusti 2011

Tillbaka

Nu är vi tillbaka! Nå, ska sanningen fram har vi varit tillbaka i över en vecka redan, men vi gör vad vi kan för att dra ut på semesterkänslan. Det var roligt att komma tillbaka till huset, vi längtade båda två även om det alltid är vemodigt när semestern går mot sitt slut. Sen vi kom tillbaka har vi donat på så mycket vi hunnit och orkat, och sakta men säkert börjar vi få lite ordning på allt, eller det mesta, kanske jag ska säga. Flest ouppackade kartonger har vi i arbetsrummet, men nu i veckan beställde vi Stringhyllor, så så fort de levereras försvinner några kartonger till.
Ett av de större projekten som återstår inomhus är att kakla i köket och sätta upp fläkten och eventuellt börjar Micke på med det i veckan. Sen ska vi installera kamin i källaren, men det blir inte förrän tidigast i slutet på oktober, och så är det ju det förbaskade staketet också... Garagebygget är inte påbörjat än, men inom ett par veckor börjar det förhoppningsvis röra på sig. Hej och hå! Ja, man ska inte ha bråttom...
Vi började jobba båda två i måndags. Det känns helt ok att vara tillbaka på jobbet (även om ju semester är snäppet roligare...), denna vecka har vi haft planering, på måndag kommer eleverna och på tisdag kör jag igång med mina första lektioner. Jag gillar faktiskt hösten, den har en så härlig känsla av nystart över sig (mycket mer än varje nytt år, när man bara ger nyårslöften man ändå aldrig håller). Är lite sugen på att gå en kurs av något slag för att få rensa huvudet på jobb- och avhandlingstankar åtminstone en gång i veckan. Funderar på att gå en kurs i trädgårdsplanering eller kalligrafi eller yoga eller blomsterbindning eller... Vi får se om det blir nåt.

Ha en skön söndag och en fin jobbvecka!

2 kommentarer:

Mya sa...

Jag håller med dig om höststarten. Känns alltid upplyftande tycker jag :)

Skönt att ni kommit så bra i ordning i huset. Kan ni komma hit sen? Haha!

Stor kram

just det... bilder anna!!! Jag är nyfiken på hur det ser ut där inne i ert fina hus. ;)

Monnah sa...

Härligt att höra! Visst ger den här tiden på året bästa känslan av nystart, det tycker jag också.