11 september 2010

you = love

Hallå där! Hoppas ni har en skön höst så här långt. Min har varit helt ok. Terminen är igång och efter de första stapplande veckorna på jobbet med förvirrade elever och en massa praktikaliteter som ska ordnas flyter allt på ganska bra vid det här laget. Avhandlingen har jag förträngt så gott jag har kunnat (sämsta möjliga taktik, jag vet), men nu ska jag försöka få upp lite ånga igen.

Den här hösten ser jag mest fram emot att åka till Helsingfors på dop i månadsskiftet oktober/november. Micke och jag har fått den stora äran att bli gudföräldrar (tillsammans med mostern) till våra fina vänners nya lilla gullhumla Oskar och vi längtar så efter att få träffa honom! Det är ju några veckor kvar, så vi får nöja oss med att se honom på bild så länge.

Älgjakten började i måndags och igår var vi på den traditionella surströmmingsskivan med jaktlaget. De fick hela 10 fullvuxna och 3 kalvar de första tre dagarna, så de har fullt upp idag. Jag och småpojkarna åkte tillbaka till stan och ska strax ge oss iväg på några ärenden. Jag har köpt en chiffonjé på Blocket till pyssel-/gästrummet och skulle vilja måla den, men jag misstänker att den är behandlad med något obestämbart och måste kolla med färgaffären först. Sen har vi fått i uppdrag att åka till MediaMarkt och kolla efter ett babylarm till gullhumlan, och sen tänkte jag köpa lite nya blommor också, det är lite trist i fönstren efter sommaren. Sen tror jag nog att det blir långpromenad med hundarna, måste försöka bli lite mer aktiv nu efter den långa lata sommaren. Så, ajöken, nu kör vi!

Hoppas ni får en skön helg!

/A

2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Underbar layout. Mer aktivitet åt folket (ska bli bättre i den branschen jag också...)!

Sanna F sa...

Så fiiiiiiint!!!