05 oktober 2009

Veckans skiss {v 41}

Veckans skiss på SWE är gjord av Mia/joggemia och ser ut så här:

och så här blev min ovanligt enkla tolkning:

Veckan fick en rivstart med handledarmöte och fika på universitetet, sen en fullspäckad dag på jobbet som följdes av långpromenad med hundarna och nu känner jag mig ganska mör. Jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk... Passet anlände i alla fall idag, så nu har jag det viktigaste inför Italien-resan, resten är bara detaljer! Imorgon kommer "fönstergubbarna" till oss, ska bli skönt när det är klart, även om det kommer att ta ett par dagar.
Näpp, dags för lite skönhetssömn! ; )
Ha en fin vecka!

4 kommentarer:

Myamia sa...

verkligen skitsnygg. clean and simpel... fast liksom inte simpel... hmmm ja du fattar nog vad jag menar. läcker!!! :) kram

Anonym sa...

Hej hej, long time no see..! Eller... ja, jag har ju varit inne här å tittat, men varit usel på att kommentera. Vilken härligt enkel layout, superfin. Måste oxå säga att jag ÄLSKADE be you-lo:n några inlägg ner - den är underbar!
Jag har inte läst alla kommentarer på sistone, så kanske du redan svarat på den här frågan, men jag ställer den ändå..! Hur sparar du alla dina digi-layouter? Skriver du ut dem, eller har du dem bara i datorn?
Och hur har du organiserat alla digi-grejor på datorn? Det börjar bli rörigt i min dator nu... Har du några tips?!
Kram Sabina

(Favvis)Maria sa...

Superfin!

ahaScrapbooking sa...

Hej!
Vilka fina LOs!!! Enkelheten tilltalar mig! Har du tittat in i min webbutik någon gång? www.ahascrapbooking.se
Ha en bra dag!
//Martha