10 oktober 2009

Ozzy 4 år

För en vecka sen blev Ozzy 4 år! Hundstackaren får ställa upp på alla tokerier som matte hittar på. Han vill egentligen inte alls vara med på bild, det är länge sen han slutade med det, men lite Frolic kan muta även den allra mest motsträviga modellen. I år gjorde jag en partyhatt åt honom också:

Ikväll har jag varit på disputationsfest, imorgon är det romanprovsrättning och tvättning som gäller och söndag packar jag väskan, för på måndag drar vi till Italien! Ska bli sjukt roligt, och nu håller vi alla tummar för att vi inte blir sjuka när vi kommer fram och äntligen kan slappna av. Tisdagen spenderas i Rom, onsdag och torsdag bilar vi genom Umbrien, stannar där vi känner för det, övernattar troligtvis i Perugia och landar i Selva dei Colli torsdag kväll, fredag måste vi åka in till Giulianova för att byta hyrbilskontrakt, lördag är det vigsel och fest, söndagen är oplanerad än så länge. Planerat, men ändå helt befriat från en massa måsten! Kameran ska med så klart, så jag hoppas att jag har en massa bilder med mig hem.
Nä, nu är det dags att knyta sig, finns ingen tid till vila imorgon. Hoppas att ni haft en happy fredag och att ni får en mysig helg!

2 kommentarer:

Sanna F sa...

Han är så söööööt!!!

Vad härligt att resa till ialien.
Ha det så härligt!!!

Myamia sa...

låter som en underbar semester. skönt att du får komma iväg lite från avhandling och jobb. det är väl ett måste om man ska få känna sig ledig. är man hemma så vet man ju att mon "borde".
underbara foton på er lilla (stora) kille. Så läcker tratt du gjort :) grattis till lillstora killen.
kram mya