13 februari 2009

Tröttast

Hej och hå! Har äntligen bestämt vilken tapet vi ska ha i hallen, och det blev inte alls den som jag hade tänkt från början och blev så kär i. Såg den live när jag var i Stockholm och blev besviken, och idag har jag varit och tittat på den en gång till och nä, det gick inte. Så då blev det ny plan, raska beslut, och nu är tapet bestämd och målaren bokad. Trodde faktiskt att Micke skulle lägga in veto, men det gick igenom! ; )
Nu drar vi strax upp till Skellefteå för att gå på mellogenrep. Ozzy och Rally lämnas i Skäran och dit åker vi och sover inatt också. Hörs imorgon!

Happy Friday!
Credits: Paislee Press (template No13), Rhonna Farrer (Single rub on, Swirly frame), Micheline Martin Designs (papper), Lynn Grieveson (blomma - Shanghai kit), Sande Krieger (Note to self), Katie Pertiet (Buttoned Up Love), Anna Aspnes (Hipster Plume Foto Blendz Clipping Mask No. 1).

3 kommentarer:

Suss sa...

Men hallå! Vilka tapeter blev det?
Nyfiken!

Lisa sa...

Och jag blir också nyfiken! Tyckte att det där gröna såg så coola ut i tidningen, men så var det alltså inte i verkligheten. Vad blir det nu istället?

Sanna F sa...

Vilken ursöt layout!!!!!
Underbart papper!
Hoppas det var kul på genrepet!!!
Hoppas vi får se tapeten sedan! :)
KRAM