15 februari 2009

Guest Garden Girl - andra uppladdningen

Hallå! Hoppas allt är bra med er och att ni hade en mysig Alla Hjärtans Dag! Vi började helgen med att åka upp till Skellefteå och gå på mellogenrep, superkul! Som vanligt bestämde jag mig för att strunta i att ta med kameran och som vanligt satt jag och grämde mig när jag väl var på plats. Vi satt på höger sida av scenen, på rad 1, precis där allting hände (green room) och det var inte bara en gång jag grämde mig över avsaknaden av kamera (åh, Mumsmums, den lilla godbiten *suck* - jo jag erkänner, han är nog min celebrity crush för tillfället).

Fredag natt sov vi över i Skäran, och efter en god frukost åkte vi ner tillbaks till Umeå. Igår var nog den mest fantastiska dagen vädermässigt så här långt i vinter - strålande sol, ett par minusgrader och absolut vindstilla - hade vi haft tid hade det nog blivit en tur i skogen med fyrhjulingen för att grilla korv, men det fick bli en annan gång. Istället blev det långpromenad med hundarna när vi kom tillbaks till stan, och på kvällen lagade Micke en god middag och så kollade vi mello på tv. Vi blev båda nöjda med resultatet eftersom vi fick med våra respektive favoritlåtar, men jag hade helst sett att Lili & Susie också gått direkt till Globen. Idag är det mest jobb som gäller för mig, men jag fick lyxen att gå på långpromenad i solskenet utan hundar på förmiddagen för Micke tog med dem på utflykt till I20-skogen innan han for iväg på grythundklubbsmöte.

Nu har andra omgången med GGG-layouter kommit upp på 2Peas och den här gången blev det hela 6 stycken på temat kärlek. Alla produkter finns hos 2Peas (följ länken under respektive layout för att se vilka produkter jag har använt):

Love

My Three Darlings

Mosters lilla gostroll

Hugo

Mia {hjärta} Peter

Nygifta!

8 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

OMG ANNA!! Du gör det igen o igen o igen. Jag faller pladask för dina layouter. Färgerna, upplägget, orden, allt!! Du är the queen!!! Tack för inspirationskicken!!!!
KRAM

Marie sa...

Vilka fantastiskt alster!! Man bara gapar och njuter!!

kram

MissMian sa...

De är helt underbara och jag gillar verkligen dina digiscrappade alster men jag måste erkänna att jag ibland saknar lite pappersscrap av dig! :)

annika5064 sa...

OH MY GOD! Jag har tappat hakan...jamen herregud, vilka layouter! du är otrolig! WOOOOOOOOOOOOOOOW!

Anonym sa...

Det här är så snyggt att jag knappt kan tro min ögon!! Det är inte klokt vad snyggt allting är!! Du är bästa scrapparen EVER!!!!!!

(Favvis)Maria sa...

Wow! Vilka coola LO:er!!!

Angela sa...

Heeelt fantastiska layouter, allihop blev favoriter!

Sanna F sa...

Helt otroligt super snygga layouter!!!! Helt galet!!!!
Älskar dem allihop!!!
KRAM