10 januari 2009

Gott nytt 2009!

Mitt i natten, och här sitter jag. Det där med att tiden går fort när man har roligt verkar stämma väldigt bra när man sitter vid datorn och scrappar. Det jag har gjort ikväll har jag skickat till SWE så det dröjer det några veckor innan ni får se, men här kommer en layout jag gjorde för nån dag sen med nyårsfotot på Ozzy och Rally:

Credits kommer imorgon, nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon - vi ska lyxa och gå och äta hotellfrukost!

Credits: Anna Aspnes (Stitched), Dana Zarling (Swirls - Ad Challenge Freebie), Erica Hernandez (Bubble Wrap stamp), Katie Pertiet (Expressions Tapes, Flossy Stitches, Graphic Pop Grunge Clusters, Little Bits Alpha, Loosely Labeled Dates, Note Paper, Stitching Holes), Lynn-Marie Favreau (Mixed Media Papers), Pattie Knox (Star Bright Felt), Rhonna Farrer (Lace It Up, Two Peas Celebration Kit, Photo Mat Phun).

7 kommentarer:

Maya sa...

Så utrolig lekker LO...og det bildet der var bare helt fantastisk :-)

Myamia sa...

superläcker!
å hur gott låter det inte med hotellfrukost då? mums... och jag som är så himlans hungrig!
kram mya

Sanna F sa...

Så fantastiskt härlig!!!

~Sannasmamma~ sa...

Supersnygg!!!
Fotot är ju såå sött ♥

Tina J sa...

Supernice - och jag är ju svag för hundlayouter... :-)

Jenny Bergvall sa...

Jag dånar, vad SNYGG denna var. Fotot är ju underbart och nu har du upphöjt det ännu mer med den läckra lo:n. You are the Queen A!!

Linalotta sa...

Jag kikar bara in för att tacka för den otroligt fina blogg och grejjer du gör. Jag är ofta inne och kikar hos dig och är hur impad som helst! Du har säkert fått awards tidigare men i min blogg hittar du en till bara så att du vet! :)