16 januari 2009

Cherish

Ordet för dagen är kallt. I morse när Micke klev upp och gick ut med hundarna var det -25 grader. *brrr* Det är skönt med riktigt vinterväder i motsats till töväder och slask, men när det kryper ner under 20 nyper det lite väl mycket i kinderna, trots dunjacka och täckbyxor, och Ozzy och Rally går mest på tre ben när vi är ute. Hur som helst var det i alla fall en fantastisk solig dag, och nu är det faktiskt bara kring -10, så imorgon blir det förhoppningsvis strålande sol och långpromenad.

Jag älskar fredagar, även om jag ofta jobbar lördag och/eller söndag, men det är en speciell känsla ändå - hallå helg! Har scrappat två digitala layouter idag till ett uppdrag. Hade jag gjort dem bara till mig själv hade jag säkert varit mer än nöjd, men nu känner jag mig bara halvnöjd. Vi får väl se om jag använder dem eller slänger allt och börjar om - jag ska låta det sjunka in lite först, sen tar jag en utvärdering. ; )

Hur som helst, just nu blir det mest digitala layouter. Det håller nog i sig ett tag än, men jag börjar faktiskt snart känna mig ordentligt sugen på pappersscrap också, måste bara städa scrapbordet först... (Förresten, visst har ni märkt att det går en digiscrapvåg genom scrapSverige?!)

Här kommer en ganska enkel layout jag gjorde för ett tag sen:

Credits: Ali Edwards (cherish), Amber Clegg (brackets), Dana Zarling (papper), Katie Pertiet (fotocluster), Lynn Grieveson (rubon med fågel, pappersremsa), Nancy Rowe Janitz (rosa ram), Rhonna Farrer (tag, labels, artsy edge, overlay, svart ram).

Hoppas ni haft en Happy Friday! Och att helgen blir minst lika happy!

/A

3 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Enkel?? Nä! Den är finstämd, underbar, härliga färger, läckert uppbyggd, fiiina foton och med en massa kärlek som lyser om den! Det är inte enkelt. Det är fantastiskt. KRAM

Myamia sa...

Superfin! gillar de turkosa klamrarna som poppar upp :)
kram och ha en trevlig helg, mya

Maddiezen sa...

Urläcker, riktigt snygg sammansättning!