29 februari 2008

Mia och Magen




28 februari 2008

Flickrmosaik

Min syster har varit här och hälsat på i 3 dagar. Hon ska ha barn i juni, så jag är lite besatt av bebisfoton för tillfället. ; )

1.
This is true love., 2. pretty little eskimo baby, 3. 10 New Toes in the Family, 4. Untitled, 5. Revision, 6. sweet sweet baby, 7. flikrphoto copy copy, 8. creased, 9. Untitled, 10. sweet slumber, 11. sweet sweet baby, 12. re-edited, 13. Hannah, 14. eyelashes, 15. soft & sweet, 16. Hannah

27 februari 2008

Roliga saker på gång!

Det är en del roliga saker på gång den närmaste tiden! Yay!
Den kanske allra roligaste just nu är Funky Robot Kit Club, där jag, moi!, har fått äran att vara den allra första gästdesignern för det allra första kitet! Stort! ; )
Den andra superroliga saken är hemlig ett litet litet tag till, typ några dagar eller så... Men snart kan jag berätta om den också! Lovar att ni får höra det så fort jag får tillåtelse att avslöja vad det handlar om. ; ) Men jag kan i alla fall säga så mycket som att det är en massa talangfulla tjejer inblandade som ska ge er massor med härlig inspiration! Kul va?!?
Så länge!

Sant

En layout jag gjort till en annonsutmaning på SWE. Ledsen för det undermåliga fotot, ska ordna ett bättre nån dag när jag hinner.

Ha en bra dag!

26 februari 2008

Rally

En lift av layouten i förra inlägget.

25 februari 2008

Det blev en lift

... men ingen case. Det blir ofta så, att jag slutar någon helt annanstans än jag tänkte mig när jag började. ; ) Det var i alla fall den här layouten av Shannon Tidwell jag liftade, resultatet får ni se imorgon!

Ikväll kommer mamma och imorgon kommer min syster och stannar i 3 dagar!

24 februari 2008

Trött söndag

Oj oj, vilken trött söndag vi har haft. Kom inte i säng förrän halv 4 i natt, väcktes av telefonen i morse halv 11 och har varit tröttare än trött hela dagen. Min scrapmojo har också varit trött. Det räckte till ett kort, och så håller jag på med en lift, som kanske blir en case, men jag tror inte jag orkar göra den färdigt.

Hoppas att ni har haft en mysig söndag!

22 februari 2008

Världens snabbaste kort

Typ. ; )

Happy Friday!

20 februari 2008

Halta Lotta

Rally har varit hos tant Doktorn idag och blivit röntgad, han klämde foten i ytterdörren i måndags kväll och har inte slutat halta. Inget är brutet, men han har en spricka i en tå som kommer att läka av sig själv. Sötaste bushunden.

Härligt!

Även om jag inte var/är något fan av Christer Sjögren måste man ju ändå bli glad när man ser sånt här ->


Edit: Tyvärr har SVT tvingat Youtube att ta bort klippet på den härliga tanten som diggar till Christers "I Love Europe", men jag hoppas det kommer tillbaka efter finalen.

Friend

Det blev faktiskt ett snabbt, enkelt kort igår, gjort efter skiss nr 42sketch this: CARDS!

19 februari 2008

Rekommenderas! ♥

Ger en varm känsla i magen!

Se trailern här ->

Rallygubben

Är fortsatt lugnt på scrapfronten. Gjorde två layouter i helgen, men de är båda till SWE, så dem får ni vänta på ett tag till än. Det var allt vad jag åstadkom i helgen, känns minst sagt lite klent om jag jämför med Liv Saga som gjorde hela sex (6!) layouter - inte klokt juh! ; ) Ikväll blir det heller inget scrappat, istället ska jag ha en helkväll med min kompis Malin. Vi ska gå och käka och sen - äntligen! - se Juno och efter det blir det fika på Schmäck - yay! Ni får hålla till godo med ett foto på Rallygubben istället.
Så länge!

17 februari 2008

Soft söndag och äkta makar

Tack för igår, Liv Saga, Kicki och Ethel! Himla roligt att träffas, även om det för min del blev mer babbel än scrap, men det är bra för själen det också! Hoppas vi kan göra om det snart!

Idag tar jag det soft. Micke och hundarna spenderar helgen hos våra kompisar och ska åka till stugan idag (strålande stugutflyktsväder!). Själv tar jag det lugnt och njuter av att få vara ensam hemma - har radiosporten på radion, Mannen som kan tala med hundar på tv:n utan ljud, och så kanske jag ska scrappa lite sen, för skojs skull, om jag orkar... ; )

Visar ett foto jag tog en dag här i veckan som jag tycker blev lite coolt. Fick den här blomman av en kollega för några år sen. Den brukar ha ungefär 3 gröna blad - varken mer eller mindre. Kommer ett nytt så ramlar ett annat av, men jag antar att det beror på skötseln och inte så mycket på blomman i sig själv. Men en gång om året får den de här fantastiskt intensiva blommorna. Fick för någon vecka sedan reda på att den kallas för äkta makar, kanske för att blommorna kommer i par?

Mysig söndag! ♥

15 februari 2008

Ännu mera godis

Trillar faktiskt in lite mumsmums både här och där, t.ex. detta:

Här finns lite till ->

Peace, motherbarker!

Rara rara Sara har skickat mig en RAK! *Happy!* Jag gjorde en högst oprofessionell skiss till scrapträffen som Sara och kompisen Susanne ordnade för några veckor sedan, och för detta yttepyttelilla besvär fick jag fyra söta stämplar (bl.a. från Sweetish), ett minst lika sött plastband och en charm med ett tassavtryck tillbaka. Du är inte klok, Madicken-Sara!! Stor kram och stort tack! Peace!

Bild: Sweetish.

Måste ha!

Det förstår ni väl, eller hur?!





Bilder: KI Memories

14 februari 2008

Puss från Ozzy

Ozzy vill skicka extra pussar! Så här söt var han i sin PoP-tröja på Alla Hjärtans Dag för två år sen, 4½ månad gammal:

♥-liga hälsningar

... och stora varma kramar på Alla ns Dag!

1.
Valentine, 2. Project 365/7 - From one holiday to the next, 3. Falyn on a Heart, 4. I Heart You!, 5. Feeling Spring, 6. pink cupcake, 7. Untitled, 8. two hearts, 9. Made with love!, 10. Cupcake Lollipops, 11. Cowgirl Skater, 12. Pink Sweet Hearts, 13. rainbow and cupcake cupcakes, 14. Unazukin : 10.26.2005 :: 01, 15. Be good, 16. Merry Christmas, Every Bunny!

13 februari 2008

Mera godis

Har ju känt mig lite besviken på nyheterna så här långt, men här har jag i alla fall hittat lite mera godis som kanske får (måste?!) komma hem till mig:
Creative Café
Sassafras Lass

Stiltje

Hallå där ute! Det är lite stiltje på scrapfronten hos mig just nu. Dels har jag inte riktigt tid (ska t.ex. gå kurs i digital fotografering och bildbehandling ikväll), dels vill jag inte köra slut på den lilla mojo jag har innan helgen - på lördag (och kanske lite på söndag) blir det miniscrapträff hos mig och då vill jag ju verkligen vara scrapsugen, så jag kanske vilar mig i form.

Jag vill i alla fall passa på att säga att jag verkligen uppskattar de kommentarer jag får i bloggen - extra roligt är att en del nya ansikten dykt upp! ♥

Jo, och så en sak till. Ni som inte blev piffade av mig, glöm inte att kila vidare till Jenny och Lotta och se om ni har större lycka där!

12 februari 2008

Gäst hos Jommas

Har fått Jommas stora februaripaket, och det här gjorde jag:




och två kort:

11 februari 2008

pUss ♥ krAm

Trots en trög start fick jag mycket gjort igår - 3 layouter och 2 kort, och sen slängde jag ihop fyra busenkla Alla Hjärtans Dag-kort klockan halv 12, efter att vi kollat fyra avsnitt av Prison Break.


Nu har vi precis vinkat av Micke och Ozzy, så nu är det Loppan och jag på tu man hand i två dagar.
Ha en bra vecka!

10 februari 2008

Långsam lördag

Hallå i scrapstugorna, hoppas att ni har en bra helg. Här är vi krassliga - har aldrig stött på maken till seg förkylning, den vägrar att ge med sig. I slutet av veckan drabbade den Micke också, så den här helgen har vi inte gjort många knop. Igår sov vi oss nästan igenom dagen allihop, både två- och fyrbenta.


Idag ska jag scrappa, dels ett uppdrag med ett månadspaket, dels tänkte jag få till några enkla alla hjärtans dag-kort. Allra mest ser jag fram emot nästa helg - då ska jag, Ethel, ScrapKia och Liv Saga ha miniträff hos mig!!

08 februari 2008

Vill se!

Happy Siri

Många svenska scraptjejer har som mål och högsta dröm att bli DT-medlem hos någon scrapbutik. Min egen högsta dröm är istället att få åka till CHA-mässan i LA, jag suckar längtansfyllt när jag läser om dem som håller på att packa väskorna just nu. Men enda möjligheten att få göra det är kanske just genom att bli DT-medlem någonstans? Jag vet inte, men fortsätta drömma kostar ju ingenting...

Jag kände att jag var tvungen att ge Siri upprättelse efter den förra layouten som jag inte blev nöjd med. Här är en ny version:

Happy Friday!

07 februari 2008

Dagens "Jag rekommenderar"

Bok: Vi måste prata om Kevin av Lionel Shriver. Vår bokcirkel ska diskutera den ikväll!

Film: Fjärilen i glaskupan. Såg den på bio igår, och samtidigt som den är tragisk så är den oerhört inspirerande och hoppingivande. Om Jean-Dominique Bauby kunde skriva en roman genom att blinka med ett öga måste väl jag kunna skriva en avhandling?

Efterlysning

Bor du i Umeå och ska till IKEA eller bor du någon annanstans och ska till Umeå och åker förbi ett IKEA på vägen hit, skulle du kunna göra mig en tjänst? Jag skulle vilja ha en Ribba-ram, 50*70 i vitt. Kontakta mig i så fall! Min e-postadress finns här till höger.

Flickrmosaik


1.
Untitled, 2. Green hat, 3. Untitled, 4. The round earth, 5. candy shop, 6. can you kiss me tonight!, 7. Untitled, 8. Untitled, 9. The Helve, 10. What's for breakfast?, 11. Untitled, 12. infinity, 13. Saving The Universe..., 14. Heart Among Giant Desire, 15. 20/366, 16. Waiting For Autumn

06 februari 2008

Flickrmosaik

Till Nora, och alla andra som undrar hur man gör Flickr-mosaik:
Jag använder mig av den här sajten: Mosaic Maker. Här kan du bestämma hur stor din mosaik ska vara och antingen klistra in länkar själv eller låta programmet göra ett random urval av dina favoriter. Sen sparar du mosaikbilden och kopierar och klistrar in html-koden med länkarna.
Busenkelt!

Happy Baby, Happy Mama

Jag tycker så mycket om de här fotona, speciellt det till höger där Mama skrattar! Och det började så bra, men jag är inte alls nöjd med slutresultatet. Nåja, nu blev det så här den här gången, men jag tror att jag kommer att göra ett nytt försök en annan dag. Den är bara så trist den där känslan, när man vill så mycket men det slutar med missnöje.

Edit: Stjärnpappret kommer från Li'l Davis (Rock Star collection) och är rätt svårt att få tag på numera. Jag vet ingen svensk scrapbutik som fortfarande har det i sitt sortiment, däremot kan möjligtvis Lifetime Moments (eller kanske någon annan amerikansk shop) ha någon eller några av färgerna kvar. I Rallys minialbum har jag använt 3 olika (det här gröna, ett rosa och ett vitt med röda stjärnor). Dessutom finns en blå variant.
Edit 2: Stjärnpappret finns i grönt, vitt och blått hos Stellas - tack för tipset, Jenny! Nån som vet om det finns någon annanstans?

05 februari 2008

Piffarna

Till mina piffade: det har dröjt eftersom jag varit förkyld, men nu har jag packat mina piffar och jag och Ozzy ska gå en långsam promenad till OK och posta dem. Snart i ett brevinkast nära dig!

Kan man vara kär i en almanacka?

Jag tror det, jag är i alla fall kär i min!

04 februari 2008

Nyårsafton 07

Hej! *snörvel* Sitter parkerad framför datorn insvept i en pläd, med tjocksockar på fötterna och stickad mössa på huvudet, och försöker jobba. Det går väl så där, kan man säga. Börjar bli less på detta snörvlande och hostande nu, har varit så här sen i onsdags, men vad gör man - det är bara att vänta ut det. Är i alla fall glad över att jag *peppar, peppar* har sluppit den där andra vinterplågan.

Orkade trots mitt tillstånd scrappa lite igår. Tänkte först nöja mig med att göra pappersblommor, men det blev så tråkigt att bara sitta och klippa cirklar, så då blev det den här istället (ledsen, inget bra fotoväder idag):

Ha en bra vecka!

02 februari 2008

Nytt Hambly

Har faktiskt inte sett så himla många tjuvkikar som har fått mig att längta efter nytt (vilket ju i och för sig är bra för plånboken...), det är nästan bara det jag visat av American Crafts som lockat. Men Hambly kommer nog också att ha en del mumsigt man vill ha misstänker jag:

Bilder: Hambly
Nu ska jag göra mig klar och gå på Littfest!
Trevlig helg allihopa!

01 februari 2008

Färdig!

Och de piffade är inlägg nr 7 och nr 15!

Jenny sa...
Klart man vill få chansen att få en piff!
LottaM sa...
Jag blir gärna piffad av dig :-)***Lotta***
Maila mig era adresser så kommer lite godis på posten!
Trevlig helg!

{P.S.}

Sista dagen för att vara med i pif-dragningen idag!
Fram till 20.00 har du på dig att skriva en kommentar.

*Music*Makes*The*People*

Ny video och nya layouter hos *Music*Makes*The*People*!
Här är mitt bidrag:


Happy Friday!