17 februari 2008

Soft söndag och äkta makar

Tack för igår, Liv Saga, Kicki och Ethel! Himla roligt att träffas, även om det för min del blev mer babbel än scrap, men det är bra för själen det också! Hoppas vi kan göra om det snart!

Idag tar jag det soft. Micke och hundarna spenderar helgen hos våra kompisar och ska åka till stugan idag (strålande stugutflyktsväder!). Själv tar jag det lugnt och njuter av att få vara ensam hemma - har radiosporten på radion, Mannen som kan tala med hundar på tv:n utan ljud, och så kanske jag ska scrappa lite sen, för skojs skull, om jag orkar... ; )

Visar ett foto jag tog en dag här i veckan som jag tycker blev lite coolt. Fick den här blomman av en kollega för några år sen. Den brukar ha ungefär 3 gröna blad - varken mer eller mindre. Kommer ett nytt så ramlar ett annat av, men jag antar att det beror på skötseln och inte så mycket på blomman i sig själv. Men en gång om året får den de här fantastiskt intensiva blommorna. Fick för någon vecka sedan reda på att den kallas för äkta makar, kanske för att blommorna kommer i par?

Mysig söndag! ♥

5 kommentarer:

ethel sa...

Tack själv - det var en härligt rolig dag i går! "Magen" har bråkat en del med mig i går kväll och idag, så det var nog bra att jag åkte då jag gjorde även om jag VÄLDIGT gärna varit kvar och surrat & scrappat ett lååångt tag till =)

Mamma Millan sa...

hellojs..lite ny hos dig!! härlig blogg!!Ja gillar med "lördags godis"...spana in bloggen får du se!!!

Monica sa...

Vad roligt med scrapträff! Ditt foto är hur härligt som helst. Fina färger.

Karoline Sigoldson sa...

Såååå coolt foto! :-)

Anonym sa...

Halloj, allra raraste vän!!

TACK för en superhärlig helg!! Alltid så inspirerande att skapa hos dig! Såå trevligt sällskap, men så inspirerande lägenhet också!

kram
Kicki
Scrapkia