19 augusti 2007

Hur i helskotta...

... fotar man en clear-LO snyggt? *morr* Har du ett bra tips, skicka det hitåt tack!

2 kommentarer:

KarinSN sa...

Ingen aning men jag ser fram emot tipsen.

fem färger är alltid en bra början. Det jag är mest kär i förutom behändigheten är kulörerna fast nu sakanar jag att det inte finns någon bra grön grön, gräsgrön liksom. Men den nyansen jag är ute efter är inte helt vanlig annars heller. Mmmm, jag har tokigt många flaskor, vet inte vad som föll över mig men habegäret var helt omöjligt att hålla tillbaka. men sedan har jag fått igång skapar lusten också så helt tokigt är det inte. Ska bli kul att se vad du skapar med dom!

Nina sa...

Jag gör iofs bara kort, men fotograferingen borde vara densamma - och jag tycker faktiskt att det brukar bli hyfsat när jag gör det, trots att jag bara använder min 2 Megapixel mobilkamera! Är alltså inget proffs, men här är en beskrivning hur jag gör:

Lägg ditt alster platt på något fint underlag med kontrasterande färg, helst nära ett fönster (eller ute). Se till att ha bra (sol-)ljus, gärna direkt på. Stå stabilt böjd över ditt alster med kameran, utan att skymma solljuset. Sen är det bara att måtta och fokusera (själv använder jag bara autofokus). Blir det lite snett kan man ordna det i photoshop.

Lycka till!
*kram*
/Nina