24 augusti 2007

Hej Stinky

Gjorde en LO som jag först inte alls blev nöjd med, färgerna blev inte alls vad jag tänkt mig, hela LOn kändes dassig och trist. Satte in CPR och resultatet blev istället detta:

Känns helt ok, inte fantastisk (yeah, right, som om man känner så särskilt ofta), men helt ok, och framför allt mycket mer "jag". Fotot är i alla fall roligt! Och det übercoola pappret har Lisa gjort!
Den uppmärksamme scrapparen ; ) kanske noterar att jag använt dabbers. Jag har spanat in dem länge, men tyckt att de färger som gått att köpa i svenska butiker varit så trista. Nu har många av butikerna fått in roligare färger, så jag slog till på fem stycken (varav en svart, vilket i och för sig Suss skulle kalla en rolig färg, eller hur?! =)). Jag måste säga att jag tyvärr inte är så impad av dem som jag hade hoppats och trott. Själva färgerna gillar jag skarpt, men duttandet känns inte så fantastiskt revolutionerande som jag trodde att det skulle göra. Nåja, jag kommer säkert att köpa fler ändå - finns många fler på deras färgkarta jag suktar efter - och jag kanske ändrar mig angående duttandet?! Man kan ju alltid skruva av duttkorken...
Äntligen fredag! Och den här fredagen har jag sett fram emot extra mycket: surströmmingslunch med jobbet! Hälsningar till Suss som är på Island och inte kan vara med *vinkar*. Och hälsningar till Lisa & Pär som fortfarande går och väntar på sin lilla Böna, en vecka över tiden. Den som väntar på något gott... väntar alltid för länge, jag vet! Håll ut!
Kramar!
/A
Edit: Här har Karin en bra beskrivning av dabbers.

9 kommentarer:

Malin sa...

Vilken fantastiskt härlig LO :):):)

Har inte provat dabbers än, mest för att jag tycker dom e alldeles för dyra..
Men jag gillar verkligen den turkosa färgen du har använt :)

Njut av surströmmingen du!!!
*kramKram*

silwerstar sa...

Jag är nog lite efter i scrapvärlden, jag vet inte ens vad dabbers ÄR för något? *haha* Jättekool layout!

Karoline Sigoldson sa...

Här kommer en till som inte riktigt hängt med...
Ska genast kolla upp "dabbers"...:-)
Tycker att LO:n är jättehärlig!
/Karoline

KarinSN sa...

Lärt mig en sak om dabbers efter en månad. vissa är tröga andra flyter på som bara den. Helskumt eller kanske inte. Ju mer vitt desto trögare är dom. Åtminstone är det min helt ovetenskapliga reflektion. Men så brukar vitt vara tjockare. Min favvisfärg vill inte vara med helt enkelt. De är också trögare i starten.Nu har jag mina upp och ner och hoppas att det hjälper lite i alla fall. Men som sagt. Det skiftar mellan kulörerna.

ett tips om tippen tokar är att spraya med vatten och dutta mot glatt yta. Jag använder teflonbakpapper.

LivSaga sa...

Å nej, vad har jag gjort? Scrappa är ju hur kul som helst! Och jag har INTE TID med en till hobby!

Sannasmamma.. sa...

Kolla in min blogg;-)

Super-lo förresten!!!

Lisa sa...

åh det där är ju mitt papper! o ingen cred fick jag...:( stackars mej! :)

Augusti_73 / Anna sa...

Förlåt Lisa, jag glömde! Jag var så missnöjd först, för jag tyckte att LOn inte alls blev som jag tänkt mig och jag kände att jag inte gjorde ditt fina papper rättvisa, men det blev rätt ok i slutändan ändå.

Naturligtvis ska du ha cred för ditt supercoola papper - har fixat det både här och på SIStv. Hoppas du börjar sälja i din Etsy-shop, då ska jag köpa massor! =)

Sanna F sa...

Jätte jätte jätte snygg!!!