10 maj 2013

Den här s.k. bloggen

Det är nog bara att inse att hur mycket jag än önskar och vill och planerar, så kommer den här bloggen aldrig att bli någon blogg där det händer nåt varje dag, om ens varje vecka. Jag är innerligt glad om jag lyckas se till att det händer nåt varje månad :) Och det är rätt skönt att ha kommit fram till det och att säga det högt, för då behöver jag inte heller ha dåligt samvete över att det så sällan händer något här. Men eftersom den nu (förhoppningsvis) inte stör någon och jag inte orkar lista ut hur jag ska spara allt om jag tar bort den så får den väl ligga kvar, och så dyker nåt inlägg upp nu som då, när andan och lusten faller på.

Det är ju ett tag sen jag slutade skapa för Kitschy Digitals, men här hittade jag en layout på gudbarnet Stella som blivit liggande i en mapp.  Vi kom hem från New York i söndags och det har varit något av en kamp att vända tillbaka dygnet. Himla skönt att ha lyxig kortvecka och få njuta av två extra lediga dagar då man med gott samvete kan ta sovmorgon och spendera dagarna med att läsa en bra deckare! Ikväll ska vi äta räkmacka och se på film. Mysfredag på er!

4 kommentarer:

Monnah sa...

Alla bloggar har sitt eget existensberättigande! Jag kikar in på bloggarna i min lista lite då och då och förväntar mig inte att det är någon som ska komma in varje dag eller ens varje vecka till mig.

Er New York-resa lät väldigt lyckad. Hoppas att du har kommit in i vardagslunken utan allt för mycket skavsår...

Anna/Augusti_73 sa...

Nej, det handlar nog mer om vad jag själv egentligen skulle vilja orka än om andras förväntningar. Kul att du tittar in ibland, trots sällsynta uppdateringar här. Och dina kommentarer och hälsningar är mycket uppskattade!

New York var fantastiskt! Klarade oss helt utan skavsår denna gång, däremot kom vardagen alldeles för snabbt tillbaka.

Åsa W sa...

Låter som en sund inställning när det gäller bloggandet. Jag tänker lite på samma sätt - det blir vad det blir.
Har följt NY-resan på instagram och är sååå sotis! Ni verkar ha haft det hur bra som helst och hunnit med massor av saker. Det har varit jättekul med alla kort du lagt upp på instagram, lite som ett resereportage blev det :)

Anna/Augusti_73 sa...

Tack Åsa! Härligt att du gillade bilderna, och det var verkligen en underbar resa.
Ja det här med bloggandet får verkligen bli vad det blir, och just nu blir det inte så mycket. :) Men plötsligt händer det! ;)