11 december 2012

It's beginning to look a lot like Christmas

I helgen fortsatte vi fixa jul både ute och inne. Inte så att allt är klart, det kommer nog att komma lite pö om pö (ikväll klädde vi granen!), men Micke fixade utegran, vi gick på julmarknad (sjukt mysigt med massor av snö och marschaller och facklor) och köpte "vippor" (istället för kransar) som dekoration till de två grindarna i staketet och jag började plocka upp lite juligare saker inne. Och för första gången på jag vet inte hur många år så tänder vi ljus på advent. Fast vi kom igång lite sent så vi fick elda ikapp i söndags. Nu på fredag ska vi ha julknytis med ett litet gäng vänner och det ser vi himla mycket fram emot, och på lördag siktar vi in oss på julmarknaden på Forslunda. It's beginning to look a lot like Christmas! Och jag hjärtar julen! 

3 kommentarer:

Cattis sa...

Ni ser ut att ha det så himla mysigt!! =) Blir glad och inspirerade över dina foton. Sen är jag nyfiken på vad du använder för foto app?

Anna/Augusti_73 sa...

Tack Cattis! Nu blev jag glad!
Jag blandar lite hejvilt, men nu blir det så gott som alltid Snapseed och Picfx. I Snapseed kör jag bara Tune image och Details, sen kör jag lite filter och sånt i Picfx. Ibland blir det också Wood camera. Till sist lägger jag nästan alltid på Sierra i Instagram. Typ så :)

Cattis sa...

:) Tack! Picfx har jag också men inte de andra..måste kolla! Använder mig själv av förutom instagram, camera360, FotoRus coh tadaa..brukar också blanda runt lite ;) Älskar dessa fotoappar!