09 mars 2012

Mosters hjärtegryn

Den här veckan har vi sportlov i Västerbotten. Eftersom jag inte har träffat Hugo och Levi sen i julas och vi heller inte kommer att träffa dem över påsk eftersom vi åker till NYC då så for jag iväg på en kortis mitt i veckan. Hugo blir 4 i juni och, som Mia sa, "pratar så att man kan gå av på mitten". Favoritfrasen är "Vet du?!" och kommer ungefär en gång i minuten. *LOL* Levi är 10 mån, drar sig upp i stående så fort han kommer åt och är mest en glad och nöjd liten skit (förutom klockan 6 på morgonen när han tycker alla ska kliva upp...). Eftersom Hugo så klart inte ville gå till Lysmasken när moster var på besök hittade vi på lite annat bus istället; åkte till Junibacken, bakade kakor och åkte till IKEA.

Hugo hade bakat en låtsaskaka av leklera med choklad, hallonsnurror och blåbär. Det som ligger runt omkring är bullar som enligt bagarens instruktioner ska ätas med gaffel.

Sötnöten Levi. Håller på att få tänder och dreglar därefter.

Hugo vinkar från Alfons Åbergs fönster i höghuset på Junibacken.

Levi funderar om han ska ta en åktur på sin Bobbycar.

Onsdag åkte vi till IKEA. Hugo passade på att testa deras nya shoppingkassar med hjul under. Var roligt ett tag tills han började må illa.

Baddags. Den här ungen älskar att bada! Och det nya badkaret är stort så att det räcker och blir över.

Levi och jag väntar på Mia som lämnar av Hugo på Lysmasken. Sen bar det av till Bromma flygplats. Saknade dem redan.

Inga kommentarer: