09 mars 2012

Blogger

Alltså, seriöst. Jag tror att jag håller på att bli vansinnig på Blogger. Ska jag ha in flera bilder i ett inlägg är det fem före varje gång att jag slänger ut datorhelvetet genom fönstret. Jag vet att det antagligen vore lättare om jag kunde koda, men nu kan jag inte det och det kan väl för f-n inte vara meningen att man ska måsta kunna det för att skriva blogginlägg? Har alltid varit nöjd innan och tycker att det funkat himla bra och varit enkelt, men nu sliter jag mitt hår varje gång. Bilder hoppar fram och tillbaka, vägrar ligga kvar i den ordningen jag lägger dem, vägrar ligga i vänstermarginalen, vägrar låta mig skriva något mellan varje bild. Snart skiter jag i detta. Någon annan som upplever att ni fått problem eller är det bara jag? Är det själva blogger som förändrats eller är det för att jag bytt dator (kan inte se vad det senare ska spela för roll)?
/A, S.U.R.

4 kommentarer:

Ellison sa...

Jag upplever samma. Fler än en bild och det hoppar och far. Och jag lyckas inte fixa det trots att jag kan lite om kodning.

Anna/Augusti_73 sa...

Du har väl också Mac, Ellison? Är det därför tro? Har aldrig upplevt detta tidigare men nu håller jag på att bli tokig. Är i alla fall en tröst att någon annan också upplever samma sak, men jag önskar vi kunde slippa detta båda två.

webmosterhelene sa...

Vilket gränssnitt kör du på blogger, gamla eller nya?! Kg kör gamla, eftersom det nya muppar sig, hoppar och man kan inte skriva mellan bilder. Jag kör gamla gränssnittet (och pc iofs)

Anna/Augusti_73 sa...

Tack för tipset Helene. Har bytt tillbaka till det gamla nu och hoppas att det funkar bättre!