08 oktober 2011

Övervåningen

Nu börjar det snart närma sig skarpt läge, fick tidsplanen från tryckeriet igår och den 10 november ska manuset skickas in i färdigt skick. Fattar faktiskt inte riktigt att jag denna jul kommer att - med gott samvete - vara HELT ledig! Helt sjukt skönt, är så länge sen jag var ledig på riktigt, inte bara "ledig", så jag har glömt bort hur det känns. Ska bli härligt att återuppleva den känslan!
Har lovat min handledare att jobba som en gnu denna helg, men tänkte slänga in ett snabbt inlägg på bloggen, det är ju alldeles för sällan det händer nåt här. Idag visar jag några foton från övervåningen av det utrymme som finns direkt när man kommer uppför trappan. Inget riktigt rum egentligen, men det används delvis som min pysselplats (inser nu att jag trodde att jag redan visat bilder på den men uppenbarligen inte gjort det, ska fixa en annan dag). Gillar verkligen det här utrymmet, med mycket ljus och högt i tak.
Ha en riktigt skön lördag! /A


3 kommentarer:

ordurjor sa...

Hej
Vilka härliga färger du har! Man blir så glad och inspirerad av att titta på bilderna!
Åsa

Mya sa...

Alltså jag blir bara så jäkla gla när jag ser bilder från ditt hem Anna! Jag kan aldrig få nog. vill se mer. mer. mer.
Å jag är så glad för din skull att du snart ska få vara ledig. Jag kan känna så nu när jag är mammaledig. det är så skönt att ha uppehåll från skolan.
massa kramar (å sen när du är ledig så röstar jag för att du ska blogga mer åt inredningshållet oxå) :)
kram

fialoppan sa...

Gud vilka härliga bilder, jag vill flytta in! Skönt att det går åt rätt håll! Kram!