15 mars 2011

Köp och sälj

De sista två veckorna har varit lite galna. Jag och Micke köpte nämligen ett hus på 5 röda sekunder, typ! Nåja, riktigt så snabbt gick det så klart inte, men det kändes ungefär så. Tisdag kväll kom beslutet att flytta, onsdag spanade jag på Hemnet och hittade huset, fredag for vi ut till Obbola och rekade området, måndag ringde vi mäklaren, onsdag var vi och kollade på huset och fredag var det budgivning, så från första kontakten med mäklaren till vunnen budgivning gick det 5 dagar. Snabba ryck, med andra ord, men det var ungefär samma story när vi köpte lägenheten så det verkar vara så vi köper bostad, och i det här fallet var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. ; ) Eftersom vi köpt hus måste vi sälja lägenheten, så just nu är vi mitt uppe i den processen också (den som vill se lägenheten kan kolla här). Det är vemodigt att sälja, men vi ser väldigt mycket fram emot att flytta till huset! 1 juni har vi tillträde, men själva flytten blir nog inte förrän tidigast några veckor senare. Mitt sportlov blev alltså inte riktigt som jag tänkt mig, istället för pyssel och läsning och en allmän skön och lugn tillvaro blev det röja och feja inför fotograferingen istället (jo jag skrev ju det redan i förra inlägget, så dumt att man tror att man ska komma ikapp...!). Det har som sagt varit fullt upp, men ikväll bestämde jag mig för att scrappa lite, och då blev det denna: Tjing! /A

6 kommentarer:

Ulrikaulrika sa...

Din layout är jättefin!

Lycka till med nya huset! :-)

Form och färg sa...

Det låter verkligen spännande. Vi har precis landat efter köp och sälj, det är en stor process med det är kul också.

Anonym sa...

Vad kul, grattis! Det är lika bra att det går fort när det väl gäller - då slipper man en massa onödigt huvudbry!
Hoppas att det går bra med försäljning av lägenheten. Lycka till!
/Sabina

fialoppan sa...

Å vad kul, grattis!! Härliga bilder från er myyysiga lägenhet! Så kul att få se! Kram!

Monica sa...

Grattis så här lite i efterskott. Ser fram emot att få följa er resa som husägare. Kan tänka mig att ni får hur fint som helst!

Ellison sa...

Åh så kul med hus! Stort grattis :) Och underbar lägenhet ni har haft, ser fram emot att få se hur ni inreder ert hus :)