12 december 2010

{Kitschy Digitals}

Den här helgen har vi tagit det lugnt, knappt gjort något alls (jo förresten, Micke har faktiskt jobbat lite i lilltoan som han börjat renovera). Jag har inte känt mig riktigt kry så jag försöker kurera mig så mycket jag kan, har verkligen inte tid att bli sjuk nu när vi är på slutrakan på terminen. Veckan som kommer är den sista för eleverna, vilket också innebär betygsutdelning - lika jobbigt varje gång (känns som om jag alldeles nyss gjorde det i slutet av förra terminen?!?) eftersom det alltid är någon som blir ledsen eller besviken eller rent av förbannad. Hua, det är gruvsamt.
Jag hade en hel del på att göra-listan den här helgen, en del roligt pyssel faktiskt, men jag orkar verkligen nästan ingenting nu så i princip inget alls har blivit gjort. Nu satsar jag bara på att ta mig igenom sista veckan, sen blir det en otroligt välbehövd vila.
Lite digiscrap hade jag också tänkt mig i helgen, men se det blev inget av det heller. De här två snabba sidorna slängde jag ihop sent en natt efter att jag suttit och rättat prov. Jag kan verkligen rekommendera Kitschy Digitals och Paislee Press albumkit Curated, som dessutom är nedsatt med 20% för tillfället.

Nu ska jag fortsätta vila, imorgon drar sista veckan igång. Allt gott!
/A

1 kommentar:

Cattis sa...

Den nedersta ser verkligen inte diggiscrappad ut... =) du är otroligt duktig!

Kram!