22 december 2010

God jul 2010!

Hej och hå och så hade en massa dagar sprungit iväg! Blev lite fler dagar än jag tänkt mig mellan blogginläggen, men vad gör väl det. Har haft fullt upp med att avsluta mina kurser på jobbet och försöka få ordning på allt innan jul, och helt plötsligt var det den 22 december. Så kan det gå.

Har handlat så många julklappar det bara gått över nätet i år och det har varit otroligt skönt att inte behöva ge sig ut i julstressen på stan. Några korta besök har det blivit ändå, men inte alls med samma julklappsstress som tidigare år. Ikväll far vi hem, men eftersom Micke ska jobba i mellandagarna är vi tillbaks redan på måndag. Jag har gett mig själv 100% julledigt fram till tisdag, men sen blir det nog avhandlingsjobb för min del, kanske varvat med ett och annat kreativt pyssel.

Har slutat med att skicka julkort för flera år sen (också ett av de där stressmomenten som rationaliserats bort), men istället brukar det bli ett digitalt. Ozzy och Rally hade nog hoppats slippa undan i år, men icke! Som ni ser var Ozzy inte alls med på noterna *LOL* men efter några godismutor gick han motvilligt med på att åtminstone vända sig åt rätt håll. :D Så, God jul & Gott nytt 2010!/A

7 kommentarer:

Myamia sa...

God Jul å gott nytt till er oxå!
Hoppas ni får en underbar julhelg med 100% ledighet.
Massa kramar! Mya

Ensamma mamman sa...

Vilket härligt julkort! Jag önksar er en riktigt härlig julhelg! Kram!

Marie/Mison sa...

Vilka sötnosar! God Jul och Gott nytt År på Er också.

Anna sa...

Varma goda juleönskningar från Karis, och tack för paketen!
De var uppskattade (framför allt morfar Adrey tyckte om boken och kunde inte sluta titta på Marias glitrande mage :)
KRAMARKRAMAR!!

Cattis sa...

Härligt foto!! God jul till er med!

Sockergrynet sa...

Härliga bilder på fina killarna!! God fortsättning!!

Monica sa...

God fortsättning!