07 juli 2010

Presenttips - Många Rum

Om ni är med i scrapsvängen vet ni antagligen redan vem Lotta Rubom är, men om ni inte känner till henne sen tidigare tycker jag att ni ska kolla in hennes webbutik Många Rum. Hon gör grymt fina grejor i bl.a. betong och gips och hennes &-tecken har synts i flera inredningstidningar (och numera säljs det även hos Rädda Barnen). Alla hennes produkter är perfekta presenter, till alla tillfällen - dop, examen, bröllop, födelsedagar, eller bara som en present till dig själv. ; )

Själv har jag bl.a. hennes söta cupcake och den übercoola gökursklockan hemma. Min cupcake står i den nyuppsatta hyllan vid läsfåtöljen, men den är en perfekt present att ge bort, kanske ihop med några fina bakböcker eller bara som den är. (Den finns i två varianter och den ena har en liten springa på baksidan där man kan sticka ner en lapp eller ett kort med en hälsning om man vill.)


Gökursklockan är hur snygg som helst. Man kan hänga den på väggen eller låta den stå på en hylla och eftersom jag inte riktigt har bestämt mig för var exakt jag vill ha den så står den på det gamla läkarskåpet så länge. En perfekt bröllopspresent! Och det är helt otroligt hur slät och "mjuk" betongen är, det trodde jag aldrig.

Kika in hos Lotta!

5 kommentarer:

Cattis sa...

Vilka inspirerande och mysiga foton! =) Måste genast in och kolla på dessa saker. Men en sak, är det en vaxduk som böckerna ligger på? Om, vart är den köpt?

Kram/Cattis

petrified in pink (Petra) sa...

Lottas fina saker passar så fint in i ditt underbart färgglada hem, jag blir så glad av foton därifrån!

Anna/Augusti_73 sa...

Tack!

Ja, det är en vaxduk. Jag har köpt den på Coctail i Sthlm för en herrans massa år sen, men liknande (eller samma) finns t.ex.
här
http://www.broarne.se/butik/shop/vaxduk/c_36.html
här
http://www.missjuniversum.se/se/grp/vaxduk.php
och här
http://www.sallybazar.se/

Cattis sa...

Tack! =) Ska kolla länkarna!

myamia sa...

anna din lilla färgklick! :)
♥ Mya