03 februari 2010

Med en enkel tulipan

När jag fyllde år i fredags blev jag uppvaktad med blommor. Suss kom med vårvinterns första tulpanbukett, och Micke hade köpt rosor till mig, i exakt de färgerna han vet att jag tycker allra mest om. Det är så härligt med snittblommor, men jag ger mig nästan aldrig råd att köpa några, förutom just tulpaner. Förutom de här två buketterna kom ett blombud med en enorm orkidé som Hugo & co hade skickat. Jag lovar, den är säkert en meter hög! Och jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla den vid liv... Jo, jag vet, orkidéer är såååå enkla att sköta. Prft. Inget som har med något som växer att göra är enkelt för mina kolsvarta fingrar.

P.S. Vi har börjat fundera på att äntligen ta tag i badrumsrenoveringen som vi har pratat om länge. Vi hade t.o.m. valt kakel och klinker i våras, men sen blev det inget av det. Nu ska vi se om det lyckas bättre den här gången, men jag börjar tveka ang. det kakel/klinker vi valt. Det är absolut helt snyggt, men kanske lite... tråkigt? *LOL* Vi får se. Micke lär i alla fall inte gå med på rosa kakel. Tror jag?!

11 kommentarer:

Sanna F sa...

GRATTIS i efterskott!!!!!!
Härligt medvårblommor!!!
KRAM

Liv Saga sa...

Man vet aldrig innan man har frågat!

Suss sa...

Härligt! Jag ser fram emot att få se jätteorkidén!

Suss sa...

Förlåt, bautaorkidén. Jag börjar bli ringrostig :)

Sockergrynet sa...

Stort GRATTIS i efterskott, hoppas du fick en fin dag!! Så härliga blommor du fick!

kram

Linda - www.knorrigt.com sa...

Vi kan flytta ihop och så kan våra respektive flytta ihop intill. Så kan vi ha rosa kakel och de ha tråkigt kakel. Låter väldigt bra, tycker jag. :)

Karins fotoblogg sa...

Grattis i efterskott! Snygga bilder på tulpanerna! Fotonörd som man är så undrar jag om du har förstärkt den blå/lila tonen? Hur som, snyggt!

Så det var ditt snygga hem som jag såg hos Sara vill fara! Du/ni har det verkligen sååå fint! Vilket sinne du har för färger och inredning! I like.
Önskar jag hade hälften av ditt handlag.

Kram!

Micke sa...

Augusti_73 sa...

Ja du ser ju, Liv Saga. Men vem vet, kanske med lite bearbetning... ; )

Karin: På tulpanfotot har jag kört en action som heter Old Rockstar, om jag inte minns helt fel. Tack för dina fina ord!

Monica sa...

Stort grattis i efterskott!!! Hoppas att du får en fin helg. Kram!

Katja sa...

orkideer ja. de är ju i en klass för sig. Jag fick en orkide av sambon som blommade länge, sedan var den deprimerad i säkert ett år och fick stå bakom en gardin och skämmas för jag inte ville att någon skulle se den. Sen en dag började det helt plötsligt växa igen. hur skumt som helst!