11 februari 2010

{Kitschy Digitals}

Här är ytterligare en layout som jag gjort för Kitschy Digitals med det nya Vintage Stacked Flowers kit. Fjädrarna (färgade och bruna), fotoramen och de rosa blombladen är också Kitschy Digitals.

Den uppmärksamme ser att klockan är 02.20 när jag postar det här inlägget. Jo, jag borde ha gått och lagt mig för länge sen, jag börjar jobba 8.30 imorgon, men när man har dålig framförhållning och inte får något gjort förrän piskan viner så blir det så här. Imorgon (idag) eftermiddag kommer jag nog att vara rätt mör...
Ha en bra dag!
/A

Credits: Kitschy Digitals/Danielle Thompson: Washi tape frame, stacked flowers, pink leaves, feathers, label; Rhonna Farrer (strokes, french label, ticket); Sue Cummings (papper); Katie Pertiet (stiched frame, titel, word strips); Ali Edwards (month label), Lynn Grieveson (worn overlay, worn star).

9 kommentarer:

badanka sa...

härligt sprudlande!
Du och färger =sant

Jenny Bergvall sa...

Härligt vårig och färgglad LO!
Hoppsa du klarar dagen galant trots den sena timmen ;)

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh så fin!!!

Lina

Sanna F sa...

Som alltid är din layout färgsprakande och härlig!!! Jag undrar var du brukar köpa dina digipapper???
KRam o tack för inspirationen

Augusti_73 sa...

Tack alla!
Sanna, jag köper lite här och lite där, men oftast på Designer Digitals och Oscraps. Ibland på 2Peas. Ibland någon helt annanstans. ; )

maybe*mej sa...

ja men så snygg den bliev sen då.... Älskar Kitschys grejer. Tack för inspiration. Det är alltid lika kul att få se dina saker hos Dem...när man kikar in på deras sida. =)

Anonym sa...

Jag blir så glad av dina färger! Tänk att det numera inte går att se skillnad på digitala och "pysslade" sidor... /Monnah

Jenny Bergvall sa...

Du har en Award i min blogg :-)

KRAM!

Malin sa...

Lövli Lövli Lövli!!
Du e en mästare på färg!!