20 december 2009

Glad fjärde advent!

Fjärde advent, och på torsdag är det julafton! Micke jobbar den här veckan också, t.o.m. onsdag, så vi åker inte förrän på onsdag kväll, vilket innebär att det faktiskt är julafton när vi kommer hem sent på natten till torsdag. Julklapparna är inte riktigt klara än, men det mesta börjar bli, och i veckan har jag tänkt hinna baka lite också. Idag gjorde jag julstjärnor (eller jultårtor) av smördegsplattor och plommonmarmelad på tub - enklare kan det inte bli! Att jag nästan lyckades bränna första plåten behöver vi ju inte prata högt om... Det ska bli skönt att åka hem och få rensa huvudet lite och bara vara och mysa och äta gott, det har verkligen varit för mycket på alla sätt den här hösten. Vi stannar inte så länge i år eftersom Micke jobbar i mellandagarna och jag vill (läs: måste) passa på att jobba med avhandlingen när jag är ledig, så vi är tillbaks i stan redan på söndag kväll. Nyår är ett oskrivet blad än så länge, men jag gissar att det lutar åt att vi firar på tu man hand, vi får se.
Ha en mysig fjärde advent!
4 kommentarer:

Myamia sa...

underbara dekorationer från ert hem. det låter som om ni har mysiga planer inför julen. jag själv tycker att det alltid blir så stressigt vid julen. jag gillar dagarna efter när man får ta det lugnt. men så är det kanske med oss stackars skilsmässobarn... vad vet jag ;)

hoppas att du kommer långt med arbetet i mellandagarna. jag ska oxå sitta med arbete då. min är väl något lättsammare än din bara ;) men det känns tufft här med ;)

kram

Tette sa...

Sp fina foton!
God Jul och Gott Nytt År!
Hälsn Tette

Samara sa...

Jag har aldrig hört talas om plommonmarmelad på tub,men det lät ju jättegott och praktiskt.

God jul på dig :)

Marie/Mison sa...

God Jul till Er alla!