24 september 2009

be you

Dagens utmaning på SWE: Dags för en ny teknikutmaning. Idag tänkte vi att du ska välja en av dina egna layouter, göra en skiss utifrån layouten och sedan göra en ny layout baserad på din skiss. Visa oss både ursprungslayouten, skissen och den nya sidan, vi är nyfikna.
Ladda upp din layout till SWE-gruppen på Flickr (du kan läsa hur du ska göra på SWE:s blogg).

Jag valde att göra min skiss från en layout jag gjorde i januari 2007; A Day in the Life. Skissen som jag ritade utifrån layouten blev så här:

Och utifrån skissen gjorde jag denna nya layout (jag valde att spegelvända skissen):

Hoppas att ni har en fin vecka så här långt. Min är ok, men jag längtar till imorgon eftermiddag när det äntligen är helg. Nog för att jag måste jobba i helgen också, men ändå. Happy fredag!

4 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Så himlans fin!

Jenny Bergvall sa...

Fin skiss... SUPERFIN LO!!
Jag fattar inte.. om och om igen överträffar du dig själv och jag har aldrig ens sett dig göra en halvful layout *lol* Bara JÄTTE FINA layouter som får det att killa i magen på en ;)
DU är BÄST!!

KRAM och trevlig helg!!!!!

mikaela sa...

Superfint!! Så sött foto och härliga förger:)

Lisbet sa...

Hej på dig.

Jisses jag var uttråkad och trillar runt på en massa nya bloggar. Tror jag inte varit hos dig förr och då kom jag på att du kanske vill vara med på min bloggrunda. Varje vecka fär jag frågor om jag vet vilket blogg en person har. Så det är bra om man lägger till sig så slipper de fråga. Du är så välkommen till:
http://minbloggrunda.blogspot.com/