09 augusti 2009

Tillbaka


Hoppas att ni alla har haft en fin sommar! Den är ju inte slut än, men den här veckan börjar allvaret och vardagen igen för mig. Min Finlandssemester blev bara 2 veckor i år, och större delen av tiden gick åt till att rusta i stugan: gipsa väggar och spackla och måla och tapetsera och greja med lite allt möjligt. Stora rummet (inkl. kök) och ett av de små hann vi med, så nästa år väntar toan och det andra rummet. Ja, och så kanske lite golvslipning och golvläggning och måla bastukammaren och städa ur och fixa båthuset så vi kan ha kräftskiva och... haha, det tar nog aldrig slut. ; ) Mellan allt grejande och fixande hann vi umgås lite med familj och vänner också, men annars gjorde vi inget speciellt, och det var himla skönt. Och även om det var roligt att vara hemma och lite vemodigt när det var slut så var det härligt att komma tillbaka också, precis så som det brukar vara varje år.

Mitt schema för hösten gör nog att det kommer att vara lite glest med inlägg här ett tag, åtminstone tills jag har fått ordning på allt och kommit in i nya rutiner. Jag förbereder mig på en tuff höst, men ska försöka komma ihåg att påminna mig att fortsätta andas. ; ) Jag hoppas få lite tid över för att vara lite kreativ också, men vi får se hur det går med det, hoppas ni inte ger upp utan orkar ha lite tålamod med mig.

/A

2 kommentarer:

Myamia sa...

det är klart vi har tålamod med dig. jag är glad att du fortsätter blogga även om det så är mer sällan en för en tid. nästan alla har väl prenumerationer på sina bloggar nu för tiden så man missar ju inget ;) kram

Nina sa...

Tur att semestern är slut så att du kan vila upp dig nu, haha! Låter som att du har haft en mysig sommar i alla fall.

Här är en till som kommer att få en hektisk höst med begränsad tid til pyssel...men jag ska allt försöka följa din blogg ändå. Tur att bloglovin' finns! ;)

Kram kram!