17 augusti 2009

I Love You

Nu är det väl ändå på tiden att det händer nåt här?! Ja, det känns som om jag har varit borta en evighet även om det faktiskt bara är en vecka sen förra inlägget. Förra veckan körde nya (eller nygamla, om vi ska vara noga) jobbet igång, och även om eleverna inte kommer förrän till veckan är jag helt pooped på kvällarna. Jag är förväntansfull inför den nya terminen, samtidigt som jag vet att det kommer att bli tufft med heltidsjobb plus jobb med avhandlingen. Men, jag intalar mig att det ska gå, det måste gå, och jag har gett mig f-n på att det ska göra det också. Tyvärr kommer jag att ligga väldigt lågt med allting annat, både pyssligt och opyssligt, åtminstone tills jag ser hur terminen artar sig och vad jag egentligen hinner och orkar med, men nåt slags kreativt måste jag nog hålla på med för att inte bli galen, så jag hoppas kunna/orka scrappa lite då och då. Vi får se hur det blir, helt enkelt.

Här kommer i alla fall en layout som jag gjorde innan semestern. Ganska enkel, helt utan journaling, men jag gillar färgerna!

Ha en finfin vecka!

/A

5 kommentarer:

annika5064 sa...

Det gör jag med! Gillar färgerna alltså! Och bättre en layout sällan än ingen alls från dig!

Själv kunde jag inte hålla mig borta så värst länge...
Kram
Annika

Marie sa...

Den är underbar vet du det! Jag förstår hur du tänker med jobb och allt. Men det går vet du. Jag skrev min Magisteruppsats när jag var nyförlöst. Jobbade heltid + pluggade 50% + pendling när jag var höggravid - och jag han ändå scrappa... Man måste ha pysslet som andningshål för att orka i mellanåt. Hoppas att du och Kicki har tid för en scrap/vinkväll härframöver!

Kram

Sanna F sa...

Urfin layout!!!!!!!!
Lycka till med jobb o allt och hoppas du har lite ork för dina underbara layouter och annat härligt du skapar! KRAM

Ella Aline & co sa...

Rock on, Anna, vi tänker på dig och längtar efter dig. Puss och kram från Lisa Pär Ella och Isak

Marie sa...

layouten är så sööt!