05 juli 2009

LOVEFiLM

Vill buzza igen för LOVEFiLM som verkligen är kanon! Jag är supernöjd med tjänsten och kommer att fortsätta mitt abonnemang även efter att erbjudandet gått ut.
LOVEFiLM är hyrfilm på nätet - du gör en filmlista med filmer du är intresserad av, 2 filmer skickas hem till dig med vanlig post (rakt ner i brevlådan!) och du får ha dem så länge du vill, sen skickar du dem tillbaka och får 2 nya filmer. Smidigt och lätt som en plätt! Jag har fått hem min andra laddning, kollade på Rachel getting married igår och ska kolla på Lars and the real girl nån kväll snart.

Om du vill gå med och testa kan du få en månad gratis film = 4 filmer. Om du gillar konceptet kan du därtill få LOVEFiLMs sommarerbjudande: 2 månader för halva priset = 99 kr. 12 filmer för 99 kr med andra ord! Vill du fortsätta med ditt abonnemang efter att kampanjen är slut finns det flera olika varianter att välja på, beroende på hur mycket film du vill hyra/månad. Är du intresserad, klicka på bilden:
(Vill du också bli Buzzador, klicka här)

1 kommentar:

ScrapKia sa...

Telepati.... *skrattar*

Har tänkt på dig ändå sen Tindra sa mitt i dan....
- mamma, din kompis Anna, när hon kommer, tror du hon tar med sig båda hundarna då...? Mamma, minns du hur rädd jag var, sa alltså den söta fyraåriga Tindra.

Ja, så kikade jag in i mitt i "dan", men så råkade jag klicka mig vidare till filmerbjudandet du tipsar om i bloggen....

Ja, vi är sååå sugen på att träffas!!
När kan DU, när är Bröllopet i Italien ni skulle på?

kram
Kicki och Tindra