31 augusti 2010

{Kitschy Digitals}

Det är verkligen sjukt trögt med inspirationen för tillfället. Förra veckan kom eleverna och fr.o.m. den här veckan är det full huggning, så orken är inte så stor heller när man kommer hem på kvällarna. Dessutom blev jag så klart förkyld, så hela helgen gick åt till att kurera sig och tycka lite synd om sig själv. Jag är inte frisk än men jag är på bättringsvägen, det går åtminstone åt rätt håll.

Här har jag faktiskt lyckats få till tre layouter till Kitschy Digitals. Två av dem påbörjade jag redan innan semestern men blev inte nöjd, så de har fått ligga till sig lite. Den tredje slängde jag ihop med våld ikväll. ; )


Den här veckan ser jag mest fram emot att få träffa Edith, vår jobbarkompis Annas nya lilla prinsessa! Och att kanske få veta vem som bott i en annan Annas mage i nio månader, det beror på hur sugen hyresgästen är på att vräkas. ; )
Allt gott!
/A

2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Ha, ha - du är rolig du! Vräkas ja... Ska jag lura hem dig på lite gammalt helderligt pappersscarp här framöver?

Anna/Augusti_73 sa...

Det vore faktiskt himla skoj, det är år och dag sen jag papperscrappade! Men alla mina pysselgrejer är nerpackade tills jag lyckas hitta nya skåp på Blocket. Har hittat en chiffonje nu, så nu återstår bara ett skåp till förvaring.