29 juni 2010

Post-Midsommar


Måndag igen. Midsommaren förflöt lugnt och även om jag hade planerat att jobba i princip hela helgen så tillät jag mig faktiskt att ta lite ledigt ett par dagar. Fredagen spenderades i Skäran, med god mat och trevligt sällskap både för folk och fä och ett alldeles strålande midsommaraftonsväder. Rally hann med att smita iväg och ge ståndskall på en kossa i grannens kohage också, vilket inte riktigt uppskattades av hussen och matten, och troligtvis inte av kossan heller, medan Rally själv förstås tyckte att det var hur kul som helst. Ett svalkande bad i havet hann vi med också, för hundarna alltså.

Lördag kväll for vi ut till Ansmark till L & S och deras borderterrier med grillning och häng på programmet. Tyvärr var både deras border och Rally lite väl heta så hundarna fick spendera kvällen på varsitt håll, men en gemensam promenad blev det. En trevlig kväll med sjukt god mat och gott sällskap, och en mysig hund i soffan. ; )

Näpp, nu måste jag jobba, men jag avslutar med ett kort på Ella i klänningen jag köpt åt henne på Etsy. KaramElla! (Lisa har fotat)

4 kommentarer:

Ella Aline & co sa...

KaramElla bugar och kråmar sig. Något finare har hon nog aldrig haft på sig. Tack och puss!

Marie/Mison sa...

Den är ju superfin!! Passar som en smäck (eller schmäck kankske...).

petrified in pink (Petra) sa...

Skönt att du unnade dig lite ledigt, det är du väl värd.

Ljuuuuvlig klänning på en riktigt söt tjej:-) Älska Etsy!

Anonym sa...

VAAAAAAAAAAAAAAAR på etsy hittar man denna underbara klänning????