05 april 2010

Recap

Man blir lite dagvill när man har lov, men idag är det ju faktiskt måndag vilket betyder en ny skiss på SWE. Och den här veckan har också jag gjort ett bidrag, som blev så här:


Micke ska tillbaks till jobbet imorgon, men själv är jag "ledig" hela veckan, vilket i princip som vanligt innebär avhandlingsjobb för hela slanten (med en del rättning där emellan). På fredag åker vi dock iväg på minisemester, till Gävle, av alla ställen! ; ) Det är fatägardagar på Mackmyra, vilket är förklaringen till att det blev Gävle, och syster med familj kommer också dit - längtar efter att träffa lilltrollet (de två andra också så klart, men mest Hugis). Har ni några tips på butiker och mysiga caféer och annat att besöka i Gävle så mottas allt med tacksamhet!
Trots att det har handlat en hel del om jobb och tråkigheter i helgen (vi har fått reda på att Rally antagligen har blivit inkontinent av kastreringen och vår inspelningsbara box har pajat, suck) så har vi haft en ganska skön påsk ändå.
Ha en fin vecka!
/A
Credits:
Template: songbirdavenue.com
Pattie Knox: Be Mine Felt Alpha, Pin Its; Erica Hernandez: Feeling Bookish; Ali Edwards: Love Circle Accents, Love Embellishment Collection; Rhonna Farrer: Urban Junque Bird Stickers, Gratitude Kit, Two Peas Celebration Kit; Sue Cumming: Simply Perfect; Vinnie Pearce: Moments of Special; Cherie Mask: Clip It; Anna Aspnes, Stitched

2 kommentarer:

Nina sa...

Jättehärlig layout, Anna!! Ha en härlig vecka, och försök att njuta och känna dig ledig mellan varven...jag vet hur svårt det är när man har ett så stort projekt framför sig.

Kram!

Marie/Mison sa...

Låter ändå som en härlig vecka. Synd bara att det är så dåligt väder. Eller det kanske är tur - du ska ju sitta inne...