04 januari 2010

Gott Nytt 2010!

Jag hoppas att ni alla har haft en roligare inledning på det nya året än jag har haft. Efter min makalöst stressiga höst hade jag ju faktiskt räknat med att bli sjuk under lovet, men det är ändå trist när det händer, och jag har verkligen varit helt utslagen i nästan en hel vecka, Micke har fått ta hand om allting. Antar att min kropp behövde krascha helt och börja om från början och jag får väl ändå vara tacksam för att jag fick vara frisk över jul, men jag hade ju planerat att hinna göra så mycket på lovet; jobba och pyssla och scrappa... Jaja, nu är det som det är med den saken. Det har blivit en hel del film istället, och så åkte Micke och köpte SATC-skolådan åt mig på MediaMarkts rea, så nu har jag börjat kolla den från början också.

På torsdag är det dags för jobb igen, och det känns verkligen... jobbigt - det går onekligen snabbt att vänja sig vid att vara ledig... Som tur är dröjer det ett tag innan eleverna kommer, så man hinner acklimatisera sig lite innan det drar igång i 120 igen. Hur som helst, jag lovar att dyka upp med något pyssligt snart, tills dess: ha det gott så länge!
/A

5 kommentarer:

Sanna F sa...

Stackars dej!! Krya på dej!
KRAM

Jenny Bergvall sa...

Hua, inte kul att krascha så där. Men du Anna, nu håller du dig frisk och tar dig en lugn vårtermin ;)

Sockergrynet sa...

Krya på dig! <3

HelenaK sa...

Krya på dig! Finrexin är bästa medicinen när man är sjuk. :)

Marie/Mison sa...

Gott nytt år vännen! Hoppas du får tid för en fika här under våren... Vore kul att träffas igen - det var ju ett tag sedan! Lördagsfika i Olofsfors kanske?