28 november 2009

Glad lillajul!

Glad första advent! Eller lillajul, som vi finlandssvenskar säger. När jag var barn tog vi in en liten julgran till lillajul, och så kom tomten och slängde in några små paket genom dörren, men man hann sällan se någon skymt av honom. Själva har vi hängt upp alla våra stjärnor idag, en enorm vit stjärna i alla fönster utom ett där jag hängt två mindre som jag köpt här, och så en liten färgglad över soffan också. Många stjärnor blir det! Å andra sidan är det nästan bara stjärnor och ljusslingor jag pyntar med, så då måste man ju ta i ordentligt. ; ) Ikväll blir det nog inte många knop, kanske kanske kan jag hitta lite scrapinspis?! Håll tummarna!

Här är två layouter jag gjorde för ett bra tag sen som blev publicerade i Scrapbooking mm i somras nångång:


Mysig helg!

8 kommentarer:

Sanna F sa...

Stjärnor och ljusslingor är de snyggaste juldekorationerna :)

Ursnygg layout!!!!!!!!

Marie/Mison sa...

Har också bara stjärnor och ljusslingor. Snygga layouter som vanligt. Hoppas du hittar lite scrapinspriation - kanske något med stjärnor på. Själv har jag gjort några layouter med förra årets julbilder - lilla A som sliter lös julgransprydnaderna...

mek73 sa...

Håller med om att det är snyggast med stjärnor och ljusslingor. Ska fixa till här hemma lite idag. Hann inte allt igår.

Var har du hittat alla fina saker på layouterna. Jag älskar stjärnor men hittar aldrig några. Får nog ta och köpa lite. Får se om jag vågar. Är lite feg på det området.

pysselpetra sa...

Jag hänger på din blogg jämt men måste erkänna att jag mest kollar bilderna och läser inte så mycket. Älskar dina layouter helt enkelt... men har du helt lagt av med pappers-scrapping? Jag har absolut inget emot dina digitala - de är fantasiska och det har hänt att jag liftat fast då i peppersform - men saknar du inte att känna på pappret???
Kram
Petra

Chris_P sa...

fancy to see you here pysselpetra ;-)

Jag gillar den översta LOn, när jag såg den i tidningen i somras så visste jag precis vad jag skulle göra. Det blev en liftning. Kikar du in så titta under Bohuslän. Den finns där någonstans

Ha det bra!

Linda - www.knorrigt.com sa...

Älskar alla dina layouter!! <3

Augusti_73 sa...

pysselpetra: Jo! Jag saknar det, massor till och med! Men den här hösten har varit mer än hysterisk och lusten och orken att papperspyssla (eller scrappa ö.h.t. egentligen, de flesta av de layouter jag visat här i höst gjordes vid ett och samma tillfälle i september) har inte infunnit sig och jag kan inte tvinga fram det. Det händer att jag känner mig jättesugen på att papperspyssla, men innan jag har satt mig ner så har suget försvunnit. Just nu är tröskeln helt enkelt alldeles för hög, därför blir det inget av med mitt papperspyssel. Att sätta sig vid datorn kräver mindre, och det är anledningen till att mina layouter just nu är digitala. Hellre digital kreativitet än ingen alls, men som sagt, jag saknar det absolut och jag hoppas att lusten kommer tillbaka.

/A

pysselpetra sa...

Och jag älskar ju även dina digitala layouter ♥
men jag hoppas att du får tillbaka orken och lusten att papperspyssla
Håll ut!
Kram
Petra