29 juni 2010

Post-Midsommar


Måndag igen. Midsommaren förflöt lugnt och även om jag hade planerat att jobba i princip hela helgen så tillät jag mig faktiskt att ta lite ledigt ett par dagar. Fredagen spenderades i Skäran, med god mat och trevligt sällskap både för folk och fä och ett alldeles strålande midsommaraftonsväder. Rally hann med att smita iväg och ge ståndskall på en kossa i grannens kohage också, vilket inte riktigt uppskattades av hussen och matten, och troligtvis inte av kossan heller, medan Rally själv förstås tyckte att det var hur kul som helst. Ett svalkande bad i havet hann vi med också, för hundarna alltså.

Lördag kväll for vi ut till Ansmark till L & S och deras borderterrier med grillning och häng på programmet. Tyvärr var både deras border och Rally lite väl heta så hundarna fick spendera kvällen på varsitt håll, men en gemensam promenad blev det. En trevlig kväll med sjukt god mat och gott sällskap, och en mysig hund i soffan. ; )

Näpp, nu måste jag jobba, men jag avslutar med ett kort på Ella i klänningen jag köpt åt henne på Etsy. KaramElla! (Lisa har fotat)

25 juni 2010

Glad midsommar '10!

Vi firar ganska lugnt. Imorgon åker vi upp till Skäran ett varv och hälsar på kompisar och på lördag blir det nog grillning med ett par andra kompisar, om vädret tillåter. Och blir vi utan att göra så kan vi alltid ta tag i tapetseringen av gästrummet. ; ) Ha en skön midsommarhelg, allihopa!

24 juni 2010

:D

22 juni 2010

Olofsfors Bruk

En riktigt mysig eftermiddag på Olofsfors bruk med Marie och hennes barn, med supergott fika på caféet i den gamla skolan och en massa spännande upptäckter på "Stigs upplevelsestig". Rekommenderas!13 juni 2010

Nattuggla

Nattskiftet har precis börjat.

12 juni 2010

Tivoli

10 juni 2010

Granny's Attic - {Kitschy Digitals}

Danielle på Kitschy Digitals har i dagarna kommit ut med ett nytt kit, Granny's Attic. Mina favoriter i kitet är blommorna, det kanske märks på layouterna här nedanför... Kitet finns i Danielles shop hos Jessica Sprague, JUST NU ÄR DET 20% på alla produkter! Här finns också fler exempel på layouter gjorda med kitet.

Included in this kit:
- 6 - 12x12 perfectly vintage-inspired and unique patterned papers
- 2 photo frames with clipping masks so that you can add your own photos (1 Vintage Stereo Viewer card, 1 Vintage Photo Frame)
- 17 totally unique embellishments including: fabric rosettes, prize ribbons, butterfly sewing pin, vintage doilies, vintage trims, crocheted flower (made from a vintage potholder pattern!), yarn flower-loomed flowers, and more!08 juni 2010

Finaste ♥

2 år idag!

04 juni 2010

02 juni 2010

{Kitschy Digitals}

Oj vilken dag, är helt slut. Har haft avslutning med mina klasser igår och idag och det är en jädra anspänning när man måste ge IG till några av eleverna. Jag har sagt det förr, jag vet, och det är lika jobbigt varje gång och känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen aldrig att bli bekväm med det. Men det går inte att komma undan, och när man har gjort det belönas man åtminstone med sommarlov, nästan i alla fall. Eleverna har slutat men lärarna får jobba en dryg vecka till. (Sen ska jag skriva avhandling, men jag tänker ignorera det nån dag till.)

I helgen åker jag i alla fall ner till Stockholm för att gå på Hugos kalas! Och kanske, kanske om jag har tid ska jag gå på Fotografiska, men vi får se hur det blir med det. Så mycket fotat för egen del har det verkligen inte blivit på flera månader, inte scrappat heller på ett bra tag, men de här två gjorde jag för Kitschy Digitals med bl.a. några av de nyare kiten:

Ha en finfin torsdag!
/A