27 maj 2010

Together

Nu är det bara jag och pojkarna i två dagar, Micke är till Sandhamn med jobbet och dansar chacha med Let's Dance-Maria ; ) Ja, vi får väl hoppas att de gör lite annat också. Imorgon får jag hjälp, en kompis rycker ut och går ut med Ozzy och Rally mitt på dan eftersom jag har lektion både före och efter lunch och har svårt att både hinna hem och gå ut med hundarna och få i mig nån mat, och på kvällen får de gå in till grannarna när jag åker på bokcirkel. Det är lite halvstressigt på jobbet för tillfället, men nu är vi på slutrakan och sommarlovet hägrar! Jag ska visserligen jobba med min avhandling, men kanske får jag liiiite mer tid att scrappa... Här är en layout jag gjorde för ett tag sen:

Ozzy och Rally har redan gått och lagt sig, nu ska jag följa deras exempel.
Ha en fin torsdag!
/A

22 maj 2010

Love

Järnvägsundergången, ÖK. 22 maj 2010.

20 maj 2010

Allt om Scrap Gäst-DT

Den 9 maj var jag gäst-DT i Allt om Scraps söndagsbilaga, tillsammans med Marie/Sockergrynet. Temat var husdjur och eftersom både jag och Marie är ägare till varsina två übersöta borderterrier så passade temat perfekt! ; ) Här kan du läsa inlägget om mig, och här är inlägget om Marie.

Layouten är en lift av Jamie Waters. Credits:
Papper: Cherie Mask; fjärilar & scalloped die cut: Erica Hernandez; R2 flash cards, grön label, trådhjärta: Katie Pertiet; blomsticker, vit ticket, rund swirl brush, turkos brush. Rhonna Farrer; sentiment strip: Ali Edwards.

Credits:
Bakgrundspapper: Audacious Designs; fotoram: Kitschy Digitals; ram + papper: Lynn Grieveson; stämplar, gula blommor, gulvit etikett, gulturkos etikett, rosa Sweet-brush: Rhonna Farrer; gul och rosa rund etikett, blå pappersremsa: Sande Krieger; Photo Record-stämpel, turkos och grön etikett, tag med hjärta, rosa textremsor, 2010-stämpel: Katie Pertiet; rosa/orange hjärtan: Leora Sanford; sweet-stämpel (orange): Paislee Press.

19 maj 2010

One Buck Wednesday

Danielles Fabric Covered Buttons kit är på rea idag onsdag hos Jessica Sprague för endast 1 dollar! Kitet hittar du här.

17 maj 2010

Helgen

I helgen var vi hem till Finland på dop (Mickes systerdotter Nellie Anna Karin) och tvåårskalas (Hugo). Det var en härlig helg, otroliga 30 grader nästan alla fyra dagarna! Faktiskt nästan lite för varmt för min smak, det blir så chockartat när det kommer så snabbt att man inte hinner vänja sig vid värmen. Det enda som inte var så roligt var att jag fick ryggskott, men med massor med liniment gick det att fungera åtminstone något så när normalt.

Nu är vi tillbaka i stan igen, vädret är vackert och det är bara dryga två veckor kvar tills eleverna får sommarlov, det känns rätt bra just nu. Det enda mörka molnet på himlen är - som vanligt - avhandlingen, på måndag ska jag ha seminarium, så nu hinner jag inte sitta här - måste skriva!

12 maj 2010

{att hitta FOKUS}


Ha en riktigt riktigt skön helg allihopa!
/A

10 maj 2010

Efterlysning/MåBra


Journalisten Anki Sydegård skriver om relationer i tidningen MåBra och jobbar nu med en artikel som handlar om att man väljer partners som liknar ens föräldrar. Nu letar hon efter par där han är lik hennes pappa eller hon är lik hans mamma, främst utseendemässigt – och som skulle kunna tänka sig att bli intervjuade.

Intresserad?
Kontaktuppgifter:
Anki Sydegård
Journalist
Relationer & resor

MåBra - specialtidningen för kropp & själ
Box 278 70
S-115 93 Stockholm
08-679 46 24

Pink Glove Dance

P.S. Av nån anledning vill de inte visa den på bloggar (tror att det ev. är för att de räknar tittare på YouTube, det ryktas att företaget som gjort de rosa handskarna ska donera pengar till bröstcancerforskningen när ett visst antal personer sett filmen), men klicka på play-knappen och sen "Titta på YouTube" så får du se den.

09 maj 2010

Grattis mamm!

I Finland är det mors dag idag, grattis mamm! ♥

05 maj 2010

{love}

Hej och hå. Jag önskar att jag hade tid att scrappa, men just nu finns noll och ingen tid till det. Terminen är på slutrakan och själv ska jag ha seminarium snart, vilket för övrigt är anledningen till att jag sitter här mitt i natten även om jag har lektion imorgon bitti kl 8.30. Det blir några galna dygn den här veckan, men det får jag försöka överleva. Nästa vecka är det bara 3 dagars jobb, sen åker vi hem på Nellies dop. Det ska så klart bli jätteroligt, dels att komma hem ö.h.t. eftersom det är första gången sen i julas, dels att träffa det nya lilla grynet, men samtidigt blir jag stressad över att jag lägger 4 dagars ledighet på något annat än jobb (även om jag absolut inte skulle jobba 4 dagar om vi inte åkte nånstans...), ja ni vet, det blir en ond cirkel av ständigt dåligt samvete. Men jag är så van vid att det är så här nu, att jag aldrig är riktigt ledig, att en helg aldrig är 100% helg, att samvetet ligger och gnager även när jag bestämmer mig för att inte jobba. Men den dagen jag tar mig till slutet av allt detta, då ska jag njuta av att göra absolut ingenting, med gott samvete.
/A

Och för att ett inlägg utan bild är trist:

01 maj 2010

(i)NSD!

Idag är det (inter)National Scrapbooking Day, och om man kollar runt lite finns det massor med utmaningar och utlottningar att vara med i. Danielle på Kitschy Digitals ger bort ett litet minikit alldeles gratis, som du kan ladda ner här. Enjoy!